Tri trenda koja su vladala crvenim tepihom Američkih muzičkih nagrada (galerija)

Tri trenda koja su vladala crvenim tepihom Američkih muzičkih nagrada (galerija)

Autor: | 22/11/2016

0

Veče dodele Američkih muzičkih nagrada održano je 20. novembra, a pored mnoštva nagrada, nezaboravnih muzičkih performansa, emotivnih i komičnih govora, velikog broja zvezdi, ono nam je donelo nezaboravna fashion izdanja.

Kao i obično "modna revija" crvenog tepiha donela je zanimljiva i neobična izdanja, ali i tri trenda koja su apsolutno dominirala i na koje treba da obratimo pažnju.

1. Gola ramena

Ovaj letnji trend "progurao" se među jesenje i potpuno zavladao njima. Možemo ga videti kako na street style izdanjima, tako na glamuroznim poput ovih kakva su nosile Zoi Saldana, Điđi Hadid, Tejana Tejlor... Ženstven je, ali veoma seksi, zar ne?

2. Statement odelo

Ni ovo nije potpuno novi trend, ali svakako je drugačiji u kombinacijama prelepih dama koje su ga nosile, Nina Dobrev i Lejdi Gaga. Trendi boje, materijali, dezeni i ovaj elegantan, poslovan komad dobiće novu čar. Savršen za važne događaje na kojima ćete delovati avangardno i zanimljivo.

3. Brushalter kao deo outfit-a

Ovaj davno popularan trend ponovo je uhvatio zamah i sve češće ga viđamo na poznatim cicama. Pošto nemamo često priliku da nosimo glamurozne haljine, na kojima može (začudo) da izgleda i sofisticirano, ponesite ga uz kežual kombinacije samo kao detalj koji se nazire ili dizajniran tako da izgleda kao top.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/N.P. guliver/gettyimages/cover images

Slične Vesti

Tagovi: fashion moda trend