Ne zahteva proporcije 90-60-90: Kupaći Saške Veselinov poneće i punije dame (foto)

Ne zahteva proporcije 90-60-90: Kupaći Saške Veselinov poneće i punije dame (foto)

Autor: | 10/07/2022

0

Kupaći Saške Veselinov je sve što vam treba ovog leta

Upoznali smo je zahvaljujući malim ekranima, ali i vezi sa najmlađim bratom Novaka Đokovića, kojom mediji ne prestaju da se bave otkako je postala “javno dobro”. Saška Veselinov uspešno je vodila emisiju “Whatzuuup”, a nedavno je odlučila da napravi malu pauzu i posveti se autorskom projektu koji sprema za nacionalnu televiziju. No, to nije sve ‒ ovih dana plovi i nekim drugim, modnim vodama. U leto je ušla sa sopstvenom kolekcijom kupaćih kostima, izazovom kojem se posvetila maksimalno ozbiljno.

Pročitajte: Jelena i Saška kao nebo i zemlja - Snaje porodice Đoković u prvom modnom obračunu, gore društvene mreže (foto)

Đorđe Bukvić

 

Na njenom Instagramu primetno je veliko interesovanje za sve što ima veze sa stilom i odevanjem, što nije slučajno, jer, objašnjava nam, modu voli od malih nogu.

‒ U svet modelinga ušla sam sa 17 godina, radila sam mnoge kampanje, muzičke spotove, naslovne strane. Mislim da mi je to u krvi. Pogotovo ako vam kažem da je moja baka bila modna kreatorka, ali je ona u prednosti, znala je da šije. (smeh) Rekla sam sebi da ću se, kad budem ostala u drugom stanju, potpuno prepustiti mašti. Planiram da tada krenem na kurseve kako bih posao držala u svojim rukama.

Pročitajte: Da li ste znali - Jelena Đoković bavila se modelingom, o ovim fotografijama u kupaćem dugo se pričalo (foto)

Đorđe Bukvić

 

Kupaći Saške Veselinov slavi žensko telo

Lajtmotiv linije kostima ujedno je moto brenda “Saash”: “Feel free in your skin”.

‒ Ideja je da pomognem ženama da se osećaju slobodno i lepo u svojoj koži, u modelima koji su dizajnirani tako da istaknu vrline, a sakriju potencijalne mane. Na tržištu postoji pregršt brendova koji ne ulažu u kvalitet, već u kvantitet, a moja vizija je da proizvodnja u Srbiji, u pitanju je, inače, ručni rad, unese novi pravac u svet mode.

Pročitajte: E ovako se krade šou - Katja Lazukić u kupaćem kostimu zasenila prezgodnu mamu (foto)

Đorđe Bukvić

 

Ovog leta mnoge dame na plažu će poneti i neki komad sa Saškinim potpisom. A ona? Da li je već isplanirala odmor i ko će joj praviti društvo?

‒ Biće različitih destinacija u trajanju od po nekoliko dana. I Đorđe i ja radimo na više projekata, tako da sve zavisi od obaveza.

Đorđe Bukvić

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Najnovije vesti