Kako horoskopski znakovi pokazuju ljubav: Bik će vas razmaziti, Blizanci će flertovati, a ostali?

Kako horoskopski znakovi pokazuju ljubav: Bik će vas razmaziti, Blizanci će flertovati, a ostali?

Autor: | 18/06/2024

0

Da li mu (joj) se sviđam? Kako da mu (joj) priđem? Kakve su mi šanse? Večna pitanja kada se zaljubimo. No, kada su horoskopski znakovi i ljubav u pitanju, stvari su jasne, navodi hellomagazin.hr.

Svako ima svoj modus operandi, a evo kako će vam koji znak Zodijaka pokazati da mu se dopadate.

Shutterstock

 

Ovnovi se ne suzdržavaju – bez oklevanja idu za onim što žele! Znaćete da ih privlačite jer će to bukvalno vikati s krova. Vole da se zabavljaju, da drage osobe izvode na romantične večere i zajedno putuju, ali i da vode glavnu reč kako bi vam stavili do znanja koliko su snažni.

Pročitajte: Samo oni mogu da ostvare sve vaše ljubavne snove - Ovo su najromantičniji horoskopski znakovi

Bik nije posebno glasan kada je reč o iskazivanju simpatija, ali je zato veoma romantičan. Ako mu se sviđate, počeće da za vas čini razne lepe stvari bez pitanja i poklanjaće vam sitnice, a pošto je ovaj znak izuzetno senzualan, koristiće svaku priliku da vam pokaže ljubav i u fizičkom obliku.

Blizanci su razigrani i koketni. Ako im se dopadnete, postavljaće vam mnogo pitanja u želji da vas bolje upoznaju. Oni cene inteligentne rasprave i duhovnost, pa će započeti duboke razgovore kako bi „ispipali teren”. Ukoliko su pričljivi u vašoj blizini, možete da se opustite.

Shutterstock

 

Rak pamti male stvari i dosta vremena provodi u učenju svega što vam se sviđa ili ne sviđa – ako mu se sviđate, naravno. Paze na detalje i brinu da vam uvek bude prijatno. Ako se dopadnete muškarcu ili ženi u znaku Raka, vrlo brzo ćete im postati prioritet.

Lav će vas obasipati komplimentima i cvećem. Znaćete da ga privlačite jer će vam stalno govoriti koliko ste neverovatni i posebni. Iskazivaće naklonost objavama o vama na društvenim mrežama i imajte na umu da će vas obožavati ako mu uzvratite uslugu.

Device su uglavnom suzdržane, ali biće vam jasno da ih zanimate kada počnu da se opuštaju i pokazuju ​​svoju duhovitu stranu. Znaćete da su zainteresovani čim počnu s vama da dele ono što im je na duši i da čine neke sitne usluge kao što je, na primer, donošenje kafe.

Shutterstock

 

Znaćete da vas Vaga voli ako želi da provodi vreme s vama. U slučaju da ste im postali posebno dragi, isticaće svoj šarm i pozivaće vas ​​na sve. Oni cene kvalitetno vreme, pa ako se trude da što više budu pored vas, stvar je kristalno jasna – sviđate im se.

Škorpije su prilično zatvorene. Kada požele da s vama podele svoje duboke misli i tajne, to znači da ih privlačite. Vole duboko povezivanje i nastojaće da saznaju sve vaše najmračnije tajne. Mogu da budu zaštitnički nastrojeni i ljubomorni, pa ako osećate tu vibraciju, znajte da su zaljubljeni!

Strelac je sinonim za zabavu. Ako je opčinjen vama, stalno će vas zasmejavati. Zapravo, nećete morati previše da se pitate jeste li mu dragi ili ne – Strelci su iskreni i sami će vam to reći. Ipak, može se desiti da vas na početku testiraju kako bi proverili koliko je stvar ozbiljna.

Shutterstock

 

Jarac ima velika očekivanja od veza. Ne brinite ako vam se učini da se ne žure, ali ako su u gužvi i trude se da za vas odvoje vreme – to znači da ih privlačite i da vide potencijal za dugoročnu priču. Što vas više uključuju u svoje planove, to možete biti sigurniji da se spremaju da vam poklone svoje srce.

Vodolija ume da bude vrlo selektivna. Zato poziv na drugi sastanak verovatno znači da ste prošli ispit. Imate dobre šanse sa ovim znakom ako ste jedinstveni i buntovni, a ako vas ponovo pozove na dejt, to je siguran znak da su zainteresovani.

Pročitajte: Od njih ne očekujte slatke poruke, cveće i večere uz sveće - Ovi horoskopski znakovi nisu skloni romantici

Ribe su beskrajno romantične. Ako mogu da vas zamisle u svojoj budućnosti, potpuno će poludeti za vama. Stalno će govoriti koliko vas obožavaju i isticati vaše kvalitete. Očekujte ruže, poeziju i puno ljubavi. Trudiće se da sve svoje vreme posvete vama i samo vama.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti

Najnovije vesti