Samo oni mogu da ostvare sve vaše ljubavne snove: Ovo su najromantičniji horoskopski znakovi

Samo oni mogu da ostvare sve vaše ljubavne snove: Ovo su najromantičniji horoskopski znakovi

Autor: | 29/02/2024

0

Najromantičniji horoskopski znakovi

Iako mogu da deluju izuzetno hladno i rezervisano, u njihovoj glavi vrte se najromantičnije priče i scenariji, kakvih se ne bi dosetili ni majstori holivudskih drama. Kada im otvorite vrata svog sveta, pripadnici ova četiri znaka u stanju su da vas maze do besvesti i ostvare sve vaše ljubavne snove.

U kategoriji zvanoj najromantičniji horoskopski znakovi prvo mesto, možda i neočekivano, zauzima – Bik. Slede Lav, Vaga i Ribe, navodi hellomagazin.hr

Shutterstock

 

Ako ste romantična osoba i tragate za istim takvim partnerom, oslonite se na savete stručnjaka za horoskop. Nećete pogrešiti. Ni u jednom trenutku provedenom sa Bikom, Lavom, Vagom ili Ribom neće vam nedostajati nežnosti i topline. Verujte nam na reč.

Pročitajte: Rođeni pod srećnom zvezdom - Ovaj znak najčešće dobija na nagradnim igrama

Bik

Iza svoje čvrste fasade Bik uvek sanjari o romantici. Ovim znakom Zodijaka vlada Venera, planeta ljubavi i lepote, što znači da ga privlače sve lepe stvari u životu, a romantika je jedna od njih.

Obasipaće vas darovima, ušuškati u toplo ćebe dok gledate film i masirati vam leđa kada ste pod stresom. Na kraju krajeva, nijedan znak nije senzualniji od Bika.

Shutterstock

 

Lav

Da li ste iznenađeni što se Lav našao na ovoj listi? Rođen pod vladavinom Sunca, nastoji da ljude koje voli obasipa dobrom energijom i pozitivnim vibracijama kad god može.

Nema problema s iskazivanjem privrženosti, što može da zasmeta samo ako ne volite sladunjave i preterane izlive nežnosti u javnosti. Uz Lava budite uvek spremni za kraljevski tretman.

Pročitajte: Doručak po horoskopskim znacima - Ko voli omlet sa slaninom, a ko pravi smuti i kašu

Vaga

Vage obožavaju proces udvaranja i zaljubljivanja. Kada bi se one pitale, ta početna faza nikad se ne bi završila. Niko ne razume prava ljubavne igre bolje od Vaga.

Rođene pod vladavinom Venere, vole da koketiraju i šarmiraju sve oko sebe, ali kada se zaljube, osoba sa kojom su može biti sigurna da samo ona ima njihovo srce na dlanu.

Shutterstock

 

Ribe

Ribe su opsednute romantikom. Niste ni sumnjali, zar ne? Uostalom, one vole da odlutaju u svet mašte i smatraju da je njihov cilj da život učine čarobnim. Ne samo svoj, već i život osoba koje vole.

Ako ste u vezi s Ribom, pripremite se za slatke ljubavne poruke, duga maženja i beskrajne razgovore o osećanjima. Učiniće vašu stvarnost podnošljivijom i čarobnijom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti

Najnovije vesti