Svaki horoskopski znak ima lek za slomljeno srce: Neki uživaju u bolu, drugi jedva čekaju da krenu dalje

Svaki horoskopski znak ima lek za slomljeno srce: Neki uživaju u bolu, drugi jedva čekaju da krenu dalje

Autor: | 23/05/2024

0

Kako se ponašaju horoskopski znakovi posle raskida? Ko smišlja osvetu, ko traži savete stručnjaka, a ko se pravi da nikad nije čuo za bivšu ljubav? Neki uživaju u bolu, drugi jedva čekaju da krenu dalje. Kako znakovi Zodijaka preživljavaju ljubavne brodolome saznajte u nastavku astro priče koju donosi hellomagazin.hr.

Ovan

Rođeni u ovom znaku poznati su kao kraljevi raskida, ne zbog svojih supermoći, već zbog tvrdoglavosti. Kakva god situacija bila, čvrsto veruju da su u pravu i da ne treba da se izvinjavaju, čak i ako u sebi plaču. Novi hobi ili poslovni projekat najbolji su lek za slomljeno srce.

Shutterstock

 

Bik

Bikovi ne vole promene, pa im treba puno vremena da nekoga prebole. No, koliko im odgovara sigurnost veze, toliko uživaju i u flertu. Kako bi sebi olakšali patnje, verovatno će pronaći tajnu simpatiju u teretani, na Tinderu ili poslu, kako bi uz bezazleno očijukanje malo sebi skratili muke.

Pročitajte: Ova 2 horoskopska znaka očekuje leto za pamćenje - Smeši im se sreća u poslu, uspeh i novac

Blizanci

Blizanci posle prekida okupljaju prijatelje i do besvesti analiziraju svaki detalj bivše veze i raskida, sve dok ih ne smore. Ali, to je njihov način da izbacite sve iz sebe i zacele rane. A drugo, neodoljivi su, pa im prijatelji neće previše zameriti.

Rak

Osećajne Rakove snažno pogađa svaki raskid, a neki suzdržaniji znak mogao bi pomisliti da čak malo uživaju u patnji. Rakovi će nedeljama pregledati stvari bivšeg partnera i puštati pesme koje pogađaju tačno u srce kako bi ponovo "pretresli" baš svaku emociju.

Shutterstock

 

Lav

Nakon kraha ljubavi Lavovi bi trebalo da budu pod nadzorom. Neće naštetiti sami sebi, ali mogli bi itekako da prekorače limit na kartici kada krenu u neobuzdani šoping. Reći će da zaslužuju nagradu i malo luksuza, no prava je istina da tako pokušavaju da zaštite sebe od razmišljanja o raskidu.

Devica

Posle ljubavnog brodoloma Devici je neophodno još više brige o svojoj omiljenoj osobi – sebi! Odlazi kod frizera, na manikir, pedikir, u spa centar, sve kako bi uz dobar detoks očistila misli od bivšeg partnera.

Vaga

Vaga se boji suočavanja sa emocijama, pa se pretvara da joj srce nije slomljeno i hrabro nastavlja dalje. Pokušava da ne razmišlja o raskidu, a na pomen imena bivšeg ili bivše pretvara se da ne zna o kome je reč. Najbolje je baciti se na neki projekat poput renoviranja stana ili pomaganja drugima.

Shutterstock

 

Škorpija

Strastvene i osećajne Škorpije neće se lako pomiriti s krajem. Danima će ključati od besa, smišljati osvetu i bockati vudu lutkice, sve dok ne nađu osobu koja im odgovara. Nova fitnes rutina i šetnje gradom ili po prirodi mogu biti idealna rešenja posle prekida za ova vatrena bića.

Strelac

Strelac ne voli da razmišlja o prošlosti i možda će već za nekoliko nedelja otići s bivšim partnerom na piće i upoznati ga s potencijalnom novom ljubavlju, jer ionako ima pregršt planova kada su u pitanju putovanja, lični razvoj i avanture.

Jarac

Posle raskida Jarčevi retko odmah uskaču u novu vezu. Radije se okreću sebi, leče rane, preispituju svoje postupke i zaključuju kako bi sada trebalo da ulože više energije u karijeru i poziciju na poslu. Sve samo da ne misle na osobu koja im je slomila srce.

Shutterstock

 

Vodolija

Jednom kada se veza s Vodolijom završi najčešće je gotova zauvek. Blokiraju bivše na društvenim mrežama, izbacuju zajedničke prijatelje iz života i prave se da ih nisu videli na ulici, a zatim prilično brzo prelaze na novu simpatiju.

Pročitajte: Ovo su najopasniji horoskopski znakovi - Pazite se, oni su agresivni, ljubomorni i skloni prevarama

Ribe

Zašto je došlo do kraja? Mistične Ribe odgovor će potražiti u tarotu, astrologiji i vidovnjacima, i pronaći utehu tek kada im neko kaže da ih negde u budućnosti čeka ljubav njihovog života. Bilo bi dobro da ih prijatelji odgovore od ponovnog javljanja bivšima kako bi to moglo i da se ostvari.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti

Najnovije vesti