Nedeljni horoskop: Bikovi pred velikim izazovom, Lavovi puni kreativne energije, a ovaj znak prolazi kroz iglene uši

Nedeljni horoskop: Bikovi pred velikim izazovom, Lavovi puni kreativne energije, a ovaj znak prolazi kroz iglene uši

Autor: | 08/04/2024

0

Nedeljni horoskop do 15. aprila 2024. godine

Ovan

Poslovni problemi s kojima se trenutno suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Nema potrebe da reagujete ishitreno i da precenjujete svoje mogućnosti. Najbolje je da prepustite osobama od poverenja da odlučuju o zajedničkim interesima.

Dobra ljubavna strategija podrazumeva i spremnost da se neprekidno prevazilaze različita ograničenja kroz koja prolazite sa partnerom.

Bik

Možda informacije kojima raspolažete ne predstavljaju uvek pouzdane kriterijume, ali bez velikih izazova nema ni veće poslovne afirmacije. Pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima.

Prolazite kroz fazu oscilacija, skloni ste čestim promenama ponašanja ili raspoloženja. Ponekad vam je teško da uskladite svoj ljubavni ritam i afinitete u odnosu sa bliskom osobom.

Shutterstock

 

Blizanci

U sjajnoj ste formi i sa velikim optimizmom prilazite svakoj poslovnoj temi koju predlažu saradnici. Zahvaljujući pouzdanim informacijama koje dobijate sada možete da planirate niz zajedničkih akivnosti koje će vam uskoro doneti i rezultate.

Ovih dana ste posebno romantični, a voljena osoba u vama pronalazi inspiraciju.

Pročitajte: Retrogradni Merkur urnisaće ova četiri horoskopska znaka, izdržite do 25. aprila

Rak

Trudite se da uspešno sprovedete sve svoje ideje i planove u delo. Važno je da pored sebe imate osobu od poverenja i tim proverenih saradnika za koje vas vezuju zajednički interesi.

U ljubavnom odnosu, nemojte uzaludno pokušavati da promenite partnerovo ponašanje ili tok stvari koje ne zavise od vaše volje.

Lav

Vrlo ste ambiciozni i svima jasno dajete do znanja da ne želite da vam se neko suprotstavlja po bilo kojoj osnovi. Pažljivo procenite situacije koje zahtevaju rizik ili veće ulaganje novca.

Neophodna vam je porodična harmonija i nečije prisustvo kako biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i priliv kreativne energije. Parter ume lako da vas podstakne na pozitivnu reakciju i izliv emocija.

Shutterstock

 

Devica

Delujete kao osoba koja nema vremena za površne susrete ili događaje koji se ne uklapaju u vašu sferu interesovanja. Pripazite, jer svojim energičnim ponašanjem kod nekih saradnika podstičete.

Stalo vam je da porodici i voljenoj osobi priuštite više radosti. Sreća je da kod njih nailazite na topao prijem i na razumevanje. Prijaće vam nečija emotivna pažnja.

Vaga

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekidno ističete i da uvek ostavljate veličanstveni utisak. Postoje komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja.

Posebno vam prija porodična harmonija i nečije prisustvo, jer možete da ostvarite psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnih izazova.

Škorpija

Donoste niz važnih odluka i odlučni ste u svojim namerama pred saradnicima. Preostaje vam da sprovedete u delo ono što ste ugovarali u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i da gubite vreme na neke sporedne situacije.

Ljubavni događaji koje naslućujete najavljuju srećan rasplet u odnosu sa voljenom osobom. Ponekad je najbolje pratiti samo unutrašnji osećaj i ne pričati previše.

Strelac

Novo saznanje pozitivno utiče na vašu motivaciju i profesionalnu orijentaciju. Sada imate dobru volju da se angažujete na nekim zadacima koje možete da rešavate u dogovoru sa saradnicima.

Dopadaju vam se postupci i sitni znaci pažnje koje čini partner, i to vas navodi da promenite svoje odluke, ma koliko bili neraspoloženi. Prati vas ljubavna inspiracija.

Shutterstock

 

Jarac

Neko vam daje korisne sugestije koje lako možete da primenite prilikom rešavanja ozbiljnih pitanja. Potrudite se da pravilno dozirate svoj stvaralački impuls sa zajedničkim interesima.

Trenutno prispitujete odnos sa bliskom osobom u želji da se što bolje razumete. Imate utisak da vam partner uskraćuje određene informacije iz vama potpuno nepoznatih razloga.

Vodolija

Zabrinuti ste zbog novih događaja na poslovnoj sceni koji mogu da vas uspore u sprovođenju važnih planova. Ali, pokazaće se da imate vrlo efikasna rešenja i da okolina izuzetno uvažava vaše rezultate.

U događajim iz privatnog života, nemojte dozvoliti da se o vama šire loši glasovi ili da neko o vama plasira pogrešne priče. Svoje male slabosti pokažite samo pred porodicom i bliskom osobom.

Pročitajte: Veliki horoskop za april - Astrolozi predviđaju tektonske promene, jedan znak posebno na udaru

Ribe

Postoje važni ciljevi koje možete da ostvarite na zaobilazan način. Stalo vam je da osmislite dobru poslovnu strategiju na osnovu koje ćete uspešno realizovati skoro sve što ste zamislili. Nastavite da se ponašate dovoljno promišljeno u proceni pravih vrednosti.

Očekuje vas pozitivan obrt u ljubavnom životu, partner će vas iznenaditi na poseban i lep način. Prepustite se svojim osećanjima.

Nedeljni horoskop preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock