Nedeljni horoskop: Vodolije i Lavovi na korak ispred svih, a ova tri znaka moraju što pre da uspostave harmoniju

Nedeljni horoskop: Vodolije i Lavovi na korak ispred svih, a ova tri znaka moraju što pre da uspostave harmoniju

Autor: | 06/05/2024

0

Nedeljni horoskop do 13. maja 2024. godine

Ovan

Neko vam daje korisne informacije i pomaže da pravilnije procenjujete poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih interesa.

Slobodno izrazite neka svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite poseban gest prema partneru u prilog zajedničkoj sreći koju treba negovati.

Bik

Energični ste prilikom susreta sa saradnicima i postavljate nove zahteve u očekivanju da sve teče po vašim planovima. Ipak, nemojte da preterujete sa isticanjem ličnih zahteva. 

Ljubavnih razmirica će biti, ali prihvatite to kao prolaznu fazu, jer sve vodi ka novom zbližavanju sa voljenom osobom. Oslonite se na svoje skrivene adute.

Shutterstock

 

Blizanci

Aktivno učestvujete u različitim pregovorima, te pokrećete inicijativu kad god postoje dobri uslovi za neku vrstu uspeha ili dobitka. Ne obazirete se mnogo na nečije komentare, posebno ako nisu u skladu sa vašim opredeljenjima.

Partner vas podstiče na slobodnije izražavanje. Ponekad na vrlo jednostavan način umete da se uskladite sa voljenom osobom, bez posebnih priča i previše ubeđivanja.

Pročitajte: Svemir će se posebno pobrinuti za 2 znaka u maju, pare će im padati sa neba

Rak

U sjajnoj ste formi i sa velikim optimizmom prilazite svakoj poslovnoj temi koju predlažu saradnici. Zahvaljujući pouzdanim informacijama koje dobijate sada možete da planirate niz akivnosti koje će vam doneti rezultate.

Često imate dobar predosećaj, jer ispunjeni ste romantičnim mislima i raspoloženjem. Ulepšajte ljubavni i intimni život tako što ćete probuditi inspiraciju u voljenoj osobi.

Lav

Obratite pažnju na nove profesionalne mogućnosti kako biste proširili saznanje i poboljšali svoju poziciju. Ako pustite da stvari same idu svojim tokom, neko drugi bi iznenada mogao da vas preduhitri.

Svet oko sebe posmatrate drugačijim očima, u vedrijim tonovima, zadovoljni ste i srećni uz voljenu osobu.

Shutterstock

 

Devica

Ambiciozni ste i okolini jasno dajete do znanja da ne želite da vam se neko suprotstavlja po bilo kojoj osnovi. Pažljivo procenite situacije koje zahtevaju neki vid rizika ili veće ulaganje novca.

Neophodni su vam porodična harmonija i prisustvo voljene osobe kako biste ostvarili bolju psihološku ravnotežu i prilive kreativne energije. Partner vas obasipa emocijama.

Nedeljni horoskop do 13. maja 2024. godine

Vaga

Oprezni ste i ne želite previše da rizikujete u poslovno-finansijskim pregovorima. Ipak, moraćete da se suočite sa nekim izazovima. Zatražite savet od jedne starije osobe.

Priželjkujete više razumevanja i nežnosti u ljubavnom odnosu. Partner ponekad ima neke neobične ideje, tako da svojim ponašanjem u vama podstiče osećaj nesigurnosti.

Škorpija

Situacija oko vas je promenljiva, teško je precizno predvideti nečiju reakciju ili odgovor. Bolje je da se držite proverenih pravila i da izbegavate bilo koju vrstu rizika. Odložite neke obaveze dok ne dobijete bolje uslove.

Obradovaće vas postupak bliskih prijatelja. Nalazite se u fazi emotivnog uzleta, tako da odnos sa partnerom doživljavate kao ostvarenje svojih slatkih snova.

Strelac

Na pomolu su nove obaveze koje zahtevaju da se dodatno angažujete, moraćete da ih rešavate vrlo ekspeditivno u najkraćem roku. Zatražite nečiji savet prilikom finansijskih procena.

Imate utisak da partner nešto vešto prikriva, što dodatno utiče na vašu nesigurnost ili pojačava nervozu. Ponekad umete nepotrebno da umišljate stvari i situacije koje niko drugi ne vidi osim vas.

Shutterstock

 

Jarac

Delujete odlučno i nepokolebljivo, preostaje vam samo da sprovedete u delo sve što ste ugovarali u proteklom periodu. Nema potrebe da se raspravljate sa neistomišljenicima i da gubite vreme na neke sporedne situacije.

Ljubavni događaji koje naslućujete najavljuju srećan rasplet u zategnutom odnosu sa voljenom osobom. Ponekad je najbolje samo pratiti unutrašnji osećaj i ne pričati previše.

Vodolija

Nalazite se daleko ispred drugih jer umete tačno da predvidite nečije reakcije u poslovnim pregovorima. Jasno vam je da savremeniji pristup zajedničkim interesima donosi dugoročniji uspeh.

Postavljate suviše stroge kriterijume pred voljenu osobu, ali to može da bude i blagotvorno na više načina. Emotivni izazovi ponekad predstravljaju dobru priliku da se profiltrira odnos.

Pročitajte: Veliki mesečni horoskop za maj - Sudbonosni susreti su pred nama, pratite znakove na putu!

Ribe

U zavisnosti od ličnih interesovanja i motivacije osmislite nova ili modifikovana rešenja koja će vam doneti najbolje razultate. Potrebni su vam razni diplomatski maniri i kompromisi.

U ljubavi ovih dana uživate. U odnosu sa voljenom osobom sve postaje moguće kada se vaša osećanja i misli preklapaju.

Nedeljni horoskop preuzet sa astrolook.com

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Pročitajte još