Čuveni astrolog predviđa: Samo dva horoskopska znaka na proleće prati božanska sreća

Čuveni astrolog predviđa: Samo dva horoskopska znaka na proleće prati božanska sreća

Autor: | 19/03/2024

0

Horoskopski znakovi koje prati sreća na proleće

Jedan od najpoznatijih ruskih astrologa Tamara Globa identifikovala je dva horoskopska znaka koje će na proleće 2024. godine pratiti velika sreća.

Photo by Brigitte Tohm on Unsplash

 

Oni će se ponovo roditi u narednim mesecima i moći će da uživaju u radosnim, zabavnim danima, dobrim međuljudskim odnosima i velikim poslovnim prilikama.

Lav

Ovog proleća očekuje vas mnogo posla, kreativnih projekata i raznih angažmana koji zahtevaju vaš doprinos, ali će svi napori biti krunisani uspehom. Naredni meseci će generalno biti obeleženi aktivnim promenama i novim prilikama.

Imaćete energiju i samopouzdanje da postignete sve šta ste naumili. Ili imate dogovor ili neku priliku u kojoj ćete moći da pokažete svoje liderske kvalitete. Što se tiče finansija, ovo je dobar period za ulaganja i dugoročno planiranje.

Pročitajte: Ova tri horoskopska znaka na proleće čeka brak

U proleće ćete biti posebno privlačni drugim ljudima i svi će čeznuti za vašim društvom. Ipak, malo tolerancije i diplomatije nije na odmet, posebno u odnosu sa kolegama, gde bi moglo doći do manjih nesuglasica zbog vaše želje da dominirate.

Prolećni dani će u vama probuditi duboka, lepršava osećanja, pa će Lavovi koji su sami biti otvoreni za nova poznanstva, a velika je verovatnoća da ćete upoznati nekog posebnog. Zauzeti Lavovi će održati harmoniju u vezi, ali moraju biti spremni na kompromis.

Ne zaboravite da vodite računa o sebi; prolećni umor može uticati na vaše zdravlje. Spavajte više, vežbajte, jedite zdravije i održavajte ravnotežu između posla i odmora.

Horoskopski znakovi koje prati sreća na proleće

Ribe

Ribe, vaš život konačno postaje bolji od marta! Pred vama je veoma dobar poslovni period koji će rezultirati ne samo profitom, već i korisnim, zanimljivim poznanstvima.

Očekuje vas veoma ozbiljna odluka vezana za karijeru; možda ćete se prikriti i početi da radite za sebe, možda ćete promeniti posao ili tražiti povišicu. U svakom slučaju, vaša odluka će se pokazati kao dobra! Ne morate da brinete o finansijama, očekuje vas značajno poboljšanje finansijske situacije.

Photo by Jonathan Borba on Unsplash

 

Ovaj period je savršen za kupovinu većih, važnijih stvari kao što su nameštaj, tehnika... Važne odluke se mogu doneti i na privatnom nivou; moguća je promena emotivnog statusa – mogući su veridba, brak, trudnoća, rođenje deteta u neposrednoj blizini...

Zauzete Ribe će se konačno oprostiti od dugogodišnjih problema i razumeti šta žele od partnera.

Slobodne Ribe mogu da računaju na romantičnu avanturu koja ima potencijal da preraste u ozbiljnu i harmoničnu vezu. Moguća je i kancelarijska romansa – da, to je kontroverzna stvar, ali bi se Ribama mogla isplatiti ovog proleća.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti