Do samog kraja stres: Za ova tri horoskopska znaka decembar će biti najgori mesec

Do samog kraja stres: Za ova tri horoskopska znaka decembar će biti najgori mesec

Autor: | 14/12/2023

0

Horoskopski znaci u decembru doživljavaju veliki stres

Decembar 2023. godine za tri znaka Zodijaka biće najgori mesec s obzirom na to da se spontana energija i praznična euforija suprotstavljaju njihovom prirodnom ponašanju.

Shutterstock

 

Bik 

Za Bikove je u decembru važno postavljenje jasnih granica, ali tako da se vodi računa o ličnoj slobodi i ostavljanju prostora za unutrašnji razvoj sopstvene ličnosti.

Ako te jasne granice nisu definisane unutar vaših emotivnih odnosa, onda je ovaj period savršeno vreme da to zaista i učinite. Ljudi Vas smatraju osobom koja je uvek spremna da pruži ruku onima koji su u nevolji, ali ukoliko se Vaši voljeni previše oslanjaju na Vas, to često može da izazove više štete nego koristi.

Ono o čemu Bikovi ovog meseca moraju voditi računa je da spreče i onemoguće svojim bliskim ljudima bilo kakvo „nezdravo“ i opterećujuće ponašanje.

Pročitajte: Poslednji u godini, a ubitačan - Ovaj retrogradni Merkur pomrsiće svima konce, posebno će patiti jedan znak

Rak 

Decembar Vas zove da se fokusirate na svoj rad, navike i rutine. Rakovi su horoskopski znak koji je pod snažnim uticajem Meseca, zbog čega je bitno da ostavite prostora za slobodu i oscilacije u svakodnevnom životu, ali sa naglaskom na postojanje određene strukture.

Photo by Mohammad Rahman on Unsplash

 

Vaši rituali održavaju Vas u najboljem psihofizičkom stanju, pa se zbog toga nemojte odricati discipline jer je decembar idealan trenutak da se ona dovede na zadovoljavajući nivo.

Dok to činite za sebe, nikako nemojte zaboraviti da ostavite dovoljno mesta za fleksibilnost u rigidnom rasporedu jer se oni najbolji i avanturistički poduhvati spontano dešavaju u najneočekivanijim životnim momentima.

Jarac

Za Jarčeve decembar predstavlja vreme kada se pune baterije. Ovog decembra osetićete podsticaj da razmislite o svojim navikama i ritualima.

Ipak, Vi ste osoba koja uživa u slobodi i avanturama, te se stoga slobodno upustite u avanturu i krenite na daleko putovanje, čak i ako ste sami i nemate sa kim da ga isplanirate i podelite utiske.

Vama je vreme koje odvajate za sebe od krucijalnog značaja i nemojte ga se odreći, iskoristite neki privremeni “nestanak“ da se ponovo upoznate sa svojim unutrašnjim bićem.

Ovog decembra stiže idealan period da se rešite svih loših navika i zamenite ih novim i zdravim. Možda ćete to doživeti kao borbu sa samim sobom, sa svojom mračnijom stranom, ali kada završite proces, osetićete se bolje nego ikada.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Shutterstock

Slične Vesti

Najnovije vesti