EKSKLUZIVNO! Jovana Joksimović: San mi je bio da obučem venčanicu! Sve fotografije sa našeg venčanja videćete samo u magazinu "Hello!"

EKSKLUZIVNO! Jovana Joksimović: San mi je bio da obučem venčanicu! Sve fotografije sa našeg venčanja videćete samo u magazinu "Hello!"

Autor: | 19/09/2014

0

Posle samo pet dana od crkvenog venčanja Jovana Joksimović je pričala ekskluzivno za SCANDAL!. Voditeljku smo intervjuisali na rođendanu TV "Pink", a ona nam je otkrila:
- Udata sam već više od dve godine... Žene uvek vole da čuju komplimente, a sa druge strane bilo mi je jako drago da sam obukla venčanicu, to mi je bio san - kaže Jovana za SCANDAL!.
Na naše pitanje kako je uspela da dotera liniju da izgleda posle samo nekoliko meseci kao da nije bila trudna odgovara skromno:
- Ja to vešto krijem (smeh). Kada ustaješ rano ujutru, malo spavaš, istopiš se...
Kada smo je pitali kako se provela na svadbi rekla nam je:
- O svadbi ne mogu da pričam pošto će ekskluzivno biti sve objavljeno u ponedeljak u magazinu "Hello!". Sve ćete videti, stvarno ništa nismo sakrili... 
Pogledajte šta je Jovana još rekla u video snimku koji vam prikazujemo.
Kao što je i najavila jedine oficijelne slike sa venčanja i sa svadbe videćete samo u magazinu "Hello!" koji je u prodaji od ponedeljka. Šta su Joksimovići dobili na poklon od javnih ličnosti za svadbu pročitajte samo u SCANDAL!-u koji je na kioscima od ponedeljka 22. septembra.

Tekst: IVAN VUKOVIĆ copyrighted, Life Content
Foto i video: IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted, Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti