Posle toliko vremena, Jelisaveta Krađorđević u javnosti: Princeza izgledom privukla pažnju, a da li znate koliko danas ima godina

Posle toliko vremena, Jelisaveta Krađorđević u javnosti: Princeza izgledom privukla pažnju, a da li znate koliko danas ima godina

Autor: | 30/11/2023

0

Jelisaveta Karađorđević davnih dana se povukla iz javnosti i samo su retki trenuci kada ćete je videti na javnim događajima.

Upravo takav jedan dogodio se sinoć u Beogradu kada se princeza pojavila na reviji britanske modne kreatorke Šinejd Gori i njene koleginice iz Srbije Tamare Radivojević, a njen dolazak privukao je mnogo pažnje.

Ata Images

 

Šarm, blaga priroda i sofisticirani ukus za modu Jelisavetu Karađorđević čine neprikosnovenom damom koja gde god da se pojavi izaziva divljenje i skreće pažnju na sebe.

Pročitajte: Ćerka Jelisavete Karađorđević otvorila dušu: Pisala sam knjigu o zloj ženi, a zaradu dala srpskim sirotištima

Za ovu priliku princeza je obukla braon košulju od najfinijeg materijala i crne pantalone i stavila je oko vrata pažljivo odabranu ešarpa, a o njenom licu svaki komentar je suvišan - savršena nega i umerena šminka su sve što jednoj princezi treba, a da li ste znali koliko Jelisaveta Krađorđević danas ima godina?

Verovali ili ne princeza je rođena 7. aprila 1936. godine, a čini se da je 87 samo broj, jer Jelisaveta Krađorđević ponosno i smelo nosi godine i ne mari za njih.

Život princeze Jelisavete Karađorđević

Princeza Jelisaveta Karađorđević, koja je prve dve godine života provela u Beogradu, najmlađe je dete kneza Pavla i kneginje Olge.

Bezbrižno odrastanje završeno je za ovu harizmatičnu damu već kada je imala pet godina, jer je njena porodica proterana iz Srbije, a tokom višedecenijskog izgnanstva živela je u Keniji, Južnoafričkoj Republici, Grčkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Švajcarskoj i Americi.

Boris Karanović

 

Zanosna brineta oduvek je bila jedna od najlepših žena svoje generacije, a već sa dvadeset tri godine udala se za Amerikanca Huarda Oksenberga sa kojim ima kćerku Katarinu.

Potom je „stala na ludi kamen“ sa Nilom Balfiurom, sa kojim ima sina Nikolu, dok joj je treći suprug Manuel Uljoa Elijas, tadašnji premijer Perua, pomogao da 1987. godine prvi put dođe u Srbiju.

Po prirodi pravdoljubiva i uporna, od tada je krenula u borbu za rehabilitaciju njenog oca, a cilj joj se ostvario kada su mošti članova njene familije iz Švajcarske prebačene u domovinu i pohranjene na Oplencu uz najviše državne počasti. 
 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin