Irfan Mensur: Laušev poklon će biti moja amajlija dok sam živ

Irfan Mensur: Laušev poklon će biti moja amajlija dok sam živ

Autor: | 04/12/2020

0

 Irfan Mensur - korona je prošlost. Glumac je pre dve nedelje otpušten s bolničkog lečenja  i predstoji mu dug oporavak. Nalazi se u samoizolaciji i očekuje da će za mesec dana moći da funkcioniše kao pre korone. U bolničkim danima društvo i podršku mu je pravio kolega Žarko Laušević, koji je takođe bio zaražen koronom i bio u  susednom apartmanu bolnice "Bežanijska kosa"

Mensur je bio u teškom stanju i borio se za život, a Lauš mu je ostavio simboličan poklon.

― Petnaest dana sam bio non-stop na kiseoniku. Čim su me priključili na mašinu, prošlo mi je kroz glavu da je to kraj. Bio sam blizu smrti, osetio sam to, ali se nisam uplašio. Svi ćemo to dočekati pre ili kasnije. Sa svojih skoro 70 godina dovoljno sam uradio u životu, tako da ne brinem što me jednog dana više neće biti. Jedino što me je u tim teškim trenucima brinulo bila je činjenica da nisam nekim ljudima rekao sve što sam planirao ― rekao je Irfan za "Informer" kome su bolnički dani lakše prolazili u društvu.

Pročitajte: Legendarni basista “Riblje čorbe” Miša Aleksić preminuo usled posledica korona virusa

― Lauš je ležao u apartmanu do mog. Stigao je u bolnicu nedelju dana pre mene, tako da je tamo već bio domaći. Družili smo se svakog dana onoliko koliko nam je zdravstveno stanje dozvoljavalo. Bodrili smo jedan drugog. Kada je odlazio iz bolnice, ostavio mi je veliku šolju za kafu na kojoj je nacrtan smajli. Taj poklon je postao moja amajlija i trajaće dok ja budem živeo.

Mensur je saznao da je zaražen koronom dok je spremao predstavu "Ana Karenjina" u niškom Narodnom pozorištu.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@petrov.studio је поделио/ла објаву

― Na probi sam osetio iznemoglost, pad koncentracije i gubitak snage. Moja koleginica Dragana Mićalović, jedan tonac i ja smo bili pozitivni na testu. Dobio sam temperaturu i hitno sam iz Niša prebačen u Bežanijsku kosu. Srećom, stigao sam na vreme. Da nije bilo tako, verovatno bi sada moje kolege za vaš list govorile kakav je bio Irfan Mensur za života ― objašnjava glumac.

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dalibor Danilović za Gloriju/Instagram