Nove informacije o pomirenju Breda i Dženifer načisto će vas oduševiti

Nove informacije o pomirenju Breda i Dženifer načisto će vas oduševiti

Autor: | 18/02/2020

0

Nove informacije o pomirenju Breda Pita i Dženifer Aniston načisto su oduševile svet 

Kada su se pre mesec dana nekadašnji supružnici, Bred Pit (56)  i Dženifer Aniston (51), susreli na dodeli SAG nagrada, javnost je bila na nogama.

Od tada mediji, a posebno fanovi, slavne glumce ne ostavljaju na miru.

O njihovom pomirenju danima se piše, a zvanične potvrde i dalje nema. Ali kako pišu američki tabloidi, Bred i Dženifer na korak su od obnavljanja ljubavne veze. A tome u prilog govori i činjenica da imaju veliki zajednički plan.

Bred i Dženifer usvajaju devojčicu

Iako ne planiraju da ponovo stanu na ludi kamen, Dženifer i Bred žele da zajedno usvoje devojčicu.

Kako prenosi "Star" magazin, njihova namera je ozbiljna i čitav proces trebalo bi da se odvija veoma brzo.

- Oni će biti sjajni roditelji. Oboje žele da podjednako budu uključeni u život devojčice koju će uskoro usvojiti - otkrio je izvor za spomenuti medij.

Kako je Dženifer Aniston reagovala kada je Bred Pit dobio Zlatni globus? (video)

Izvor dodaje i da par razmišlja o kupovini zajedničke kuće, koja će biti njihov novi dom.

Bred ljubomoran i besan 

Da je pomirenje blizu, govori i najnovija vest da je holivudski glumac načisto poludeo kada je čuo da se Dženifer nedavno videla sa svojim bivšim dečkom Džonom Majerom.

Prema pisanju tabloida "NW", Bradu nije bilo nimalo svejedno kada su početkom meseca paparaci uhvatili Dženifer na večeri sa Majerom. Ovom bivšem paru društvo su pravili voditelj Andi Koen i bliska prijateljica, glumica Amanda Anka.

Međutim, ljubomornog Breda očito nije smirila činjenica da njegova ljubav i njen bivši nisu bili sami, pa je načisto poludeo.

Bred je počeo da preti Džonu upozoravajući ga da se drži što dalje od njegove drage.

Da li vas iznenađuje? Majka Breda Pita ne podnosi bivšu snajku Anđelinu

- Bred je bio šokiran kada je čuo da su bili na večeri. Svestan je Džonove reputacije kod žena i zato mu je rekao da se za svoje dobro drži što dalje od Dženifer. Brad ima veze u filmskoj, ali i muzičkoj industriji. Jedna reč "pravom čoveku" i Džonova muzička karijera je gotova - dodao je izvor.

Džon želi da mu se Dženifer vrati 

Neimenovani izvor je za navedeni tabloid rekao da, sa druge strane, Džon veoma želi da se pomiri sa Dženifer i da mu nikako ne odgovara njena ponovna bliskost sa Bredom.

- Džon je počeo da paniči kada je shvatio da stvari postaju ozbiljne između Brada i Džen. Sebe je uverio da je ona bila suđena njemu, a ne Bradu. Zato je zvao na večeru kako bi dobio što više informacija o detaljima njihovog pomirenja - otkrio je izvor i nastavio:

- Na nedavnoj večeri Dženifer nije prestajala da priča o tome kako je srećna s Bredom, što je bilo razorno za Džonov ego. 

Dženifer i osam godina mlađi muzičar bili su zajedno oko godinu dana tokom 2008. i 2009. godine. Bivši par se upoznao na jednoj oskarovskoj zabavi, ali njihova ljubav nije dugo trajala. O razlozima prekida dugo se nagađalo. Šuškalo se kako joj on nije veran, kako ne želi da se skrasi, a spominjala se i razlika u godinama

hellomagazin.rs guliver/getty

Pročitajte još