Da li vas iznenađuje? Majka Breda Pita ne podnosi bivšu snajku Anđelinu

Majka Breda Pita

Majka Breda Pita otvoreno priznaje da ne gaji simpatije prema bivšoj supruzi svoga sina –  glumici Anđelini Džoli 

Ova godina za Breda Pita počela je više nego burno. Osvojio je dve velike filmske nagrade, zablistao na 92. Oskaru, a susreo se i sa svojom bivšom suprugom Dženifer Aniston posle toliko godina.

Sve u svemu mediji ga ne ostavljaju na miru. Ali, rekli bismo da je Bred Pit bolje nego ikada. Uspeo je da se oslobodi svog velikog poroka – alhokola, a u tome mu je pomogao kolega i veliki prijatelj Bredli Kuper. Više o tome pogledajte OVDE.

Velika podrška u životu mu je njegova majka Džejn Eta Pit (80), koja je mnogo propatila zbog svega što se njenom sinu poslednjih godina izdešavalo. Naročito joj je teško pala čitava situacija oko razvoda sa glumicom Anđelinom Džoli. Posebno je stresno bili sve oko borbe za starateljstvo nad decom.

Majka Breda Pita

Majka Breda Pita nije nikada nije bila oduševljenja njegovim izborom 

Kako piše američka štampa, Džejn nikada nije bila oduševljena Anđelinom. Ni kada je bila u najvećoj ljubavi sa njenim sinom, a posebno kada su među njima krenule svađe i sukob.

– Džej je veoma odlučna i njen stav je tvrd kao kamen. Ona nikada neće oprostiti Anđelini sve kroz šta je prošla njena porodica. Posebno joj je krivo i teško što decu skoro i da ne viđa poslednje tri i po godine. Tačnije od kada su Anđelina i Bred objavili da se razvode – tvdi izvor blizak porodici Pit, prenosi “Yourtango”.

Trenutak slabosti: Anđelina pozvala Dženifer da bi joj rekla samo jednu stvar

Majka Breda Pita

Ali, osim ovog, lista razloga zbog kojih Džejn ne voli svoju bivšu snajku je podugačka. Evo i nekih od njih.

Anđelina “glumi” brižnu mamu

Kako su godine prolazile, Džejn je odmah uvidela da Anđelina i nije baš tako brižna majka kao što se pokazuje u javnosti. Sudeći prema jednom izvoru, Anđelina svu decu želi samo za sebe i postala je veoma osvetoljubiva.

– Njen bes i sebičnost su sve jači i načisto je zaslepljuju. Ona je izgubila vezu sa stvarnošću – kaže izvor blizak paru.

Spremna na sve: Anđelina Džoli želi da otkrije najmračnije tajne Breda Pita i uništi mu karijeru

Majka Breda Pita

Bred je mnogo novca potrošio na razvod 

Razvod dvoje holivudskih glumaca trajao je dugo, i sve to značilo je i dosta novca. Bred je upao u problem sa alkoholom, a njegova majka bila je očajna. Kada se na kraju sve sabere, troškovi oko razvoda, slavnog glumca koštali su oko 100 miliona dolara. Kao i svakoj majci, Džejn nije bilo ni malo prijatno da gleda sina kako psihički propada i osipa svoje bogatstvo na brojne advokate i parnice.

Džejn želi da se suoči sa Anđelinom

Svesna da unuke ne viđa i da joj se sin promenio, Džejn je odavno spremna da se suoči sa bivšom snajkom, ali za to nema dozvolu sina. Naime, Bred joj je izričito zabranio da se meša u njegov odnos sa Anđelinom, iako ona želela da joj očita lekciju.

Anđelina Džoli konačno otkrila zašto se razvela od Breda Pita

Majka Breda Pita

– Bred je preklinjao svoju majku više puta da se ne suočava s Anđelinom, ali ona želi da je pogleda u oči i kaže joj sve što misli. Krivi je jer je uništila život njenog sina i želi da dobije neke odgovore, na pitanja koja je muče – tvrdi izvor blizak porodici.

Da li će glumac uspeti da spreči da njegova “opasna” mama ne napravi skandal i ode kod bivše snajke, ostaje da vidimo.

Majka Breda Pita

hellomagazin.rsguliver/getty

Više o temama: