Trač ili istina: Duško Tošić pretukao Jelenu Karleušu?!

Trač ili istina: Duško Tošić pretukao Jelenu Karleušu?!

Autor: | 21/03/2020

0

U medijima je odjeknula vest da je pevačica Jelena Kareluša prijavila supruga Duška Tošića za porodično nasilje

U vreme pandemije koronavirusa koja je zaustavila život u Srbiji, vest koja je ovu noć učinila još burnijom svakako je ta da je Duško Tošić navodno pretukao Jelenu Karleušu.

Pojedini domaći mediji preneli su da je u porodičnom domu Jelene Karleuša i Duška Tošića na Dedinju danas došlo do porodičnog nasilja zbog čega je pevačica, navodno, odlučila da supruga prijavi policiji. "Blic" je naveo kako je pevačica odbila lekarski pregled i da je navodno ispričala da duže vreme trpi nasilje u porodici.

Kako piše ovaj medij Duško je negirao da je do nasilja došlo, ali i da će policija svakako naložiti meru zabrane prilaska jedno drugom.

Jelena Karleuša na "storiju" otkrila šta je istina

 

Povodom ovih napisa Jelena se oglasila na Instagram "storiju" i naglasila da policija obilazi njihovu kuću, ali iz drugog razloga

– Policija redovno obilazi našu kuću non-stop da bi utvrdila da li Duško krši karantin. Nema potrebe da se šire ovakve vesti o nasilju. Na žalost mnogih, mene niko nikada nije pretukao – napisala je Jelena na svom profilu.

Jelena Karleuša za “Hello!” otkrila da je Duško pružila bezbroj novih šansi

Duško je divan otac koji obožava svoje ćerke. One su mnogo vezane za njega. To je velika ljubav, pogotovo što smo često kao porodica razdvojeni. Ponosan je na njih i divno je gledati sa koliko nežnosti i strpljenja učestvuje u njihovim mladim životima – kada je istakla da je svom suprugu pružila bezbroj novih šansi

– Ljubav za sve vremena je ljubav majke prema detetu. Sve drugo je podložno eroziji.

– Dušku sam pružila bezbroj novih šansi. Nisam sigurna da bi on bio spreman za isti test izdržljivosti. Mi žene smo mnogo tolerantnije i veće budale – rekla je tada i istakla da još uvek deli mišljenje onih smatraju da u braku, kakav god on bio, treba ostati zbog dece.

– Moje suze su opasne i gorke. Nisu odlika slabe osobe. Svako treba da se plaši mojih suza. Ali, kada je reč o toleranciji, tu sam velikog srca i shvatanja. Da nisam tolerantna, bila bih sama na planeti kao Mali princ. Trudila sam se da me udarci ne ogorče, već da me učine boljim čovekom. Stvar je kako sebi složite kockice u glavi.

Duško Tošić bio spreman da sa Jelenom obnovi zavete na 12. godišnjicu braka

Za muzičku zvezdu Jelenu Karleušu 2019. godina bila je, po njenim rečima, stravična. Osim što je ostala bez majke Divne, koja joj je bila životni oslonac, njen brak sa fudbalerom Duškom Tošićem je bio uzdrman, zbog, kako se navodilo, njenog neverstva.

Bračnu krizu su uspeli da prebrode ali su nastavili da zbog njegovog fudbalskog angažmana žive na dve adrese. Duško je ostao suzdržan za medije. Ipak, iako u javnosti nije iznosio mišljenje, nedavno je, prema pisanju magazina "Star", sa Jelenom vodio iskren razgovor.

Jelena Karleuša za “Hello!”: Moje suze su opasne i gorke, svako treba da ih se plaši

Neposredno pred odlazak u Dubai, Dule je rekao Jeleni da je vreme da se oko svega dogovore. Objasnio joj je da je sve kockice složio u glavi i da je shvatio da je ona jedina žena sa kojom želi da bude.

–Sve što smo prošli zajedno i kako si se ponela u trenucima kada ti je bilo najteže nateralo je i mene da promenim stavove. Ne želim da se razvedemo, izvini ako su te. moje reči ili postupci povredili. Nisam ni sam znao kako da reagujem na sve što se pisalo, niti kome da verujem. Sada mi je jasno da su ljudi samo želeli da vide našu krv i da su radili protiv nas. I ti si meni mnogo praštala tokom godina i bila si uz mene kada mi ništa nije išlo. Shvatio sam da želim da budem sa tobom i našim ćekama zauvek, da budemo porodica i kada nam je teško, i kada je lepo. Sve što imam od nekretnina prepisaću na naše ćerke da bi verovala da sam ozbiljan. Možemo i da živimo odvojeno kada sam u Beogradu, ako ti treba vremena da razmisliš jer želim da budeš sigurna u svoju odluku– rekao je Duško Jeleni, koja je ostala zatečena njegovim emocijama, otkriva izvor za magazin "Star".

Jelena Karleuša: Zauvek ću biti zaljubljena u Duška

– Nju su baš pogodile ove Duškove reči, emotivno su je dirnule, ali je ostala jaka, nije htela pred njima da zaplače. On je posle pozvao da zajedno sa ćerkama dođe u Dubaji odmah nakon Divnine godišnjice, ali je ona rekla kako je bolje da sačekaju kako bi o svemu razmislila. Jelena je vremenom počela i sama da veruje da neće uspeti da spasu brak, pa je ova Duškova promena zatekla. Okrenula je naglavačke –kaže izvor i navodi da je Tošić predložio Jeleni da 28. juna kada će biti 12 godina od njihovog venčanja, obnove svoje zavete na nekoj egzotičnoj destinaciji i to pred ćerkama Atinom i Nikom.

Hellomagazin.rs Ata/Instagram