Ana Ivanović vešta u kuhinji: Kolač koji Basti obožava

Ana Ivanović vešta u kuhinji: Kolač koji Basti obožava

Autor: | 25/04/2020

0

Bivša teniserka Ana Ivanović je pobornik zdravog života i zdrave ishrane. Često pratiocima na Instagramu otkriva kako izgledaju njeni obroci kako bi ih inspirisala da slede njen primer.

Ana osim što uživa da konzumira zdrave obroke, voli i da ih priprema, a jutros je pokazala koliko se dobro snalazi u kuhinji.

Vikend u domu Švajnštajgerovih je počeo jednostavnim kolačem od banene koji sadrži samo zdrave sastojke.

Srpska lepotica je podelila i kratki video u kom je pokazala koliko je njegova priprema jednostavna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Apr 25, 2020 at 1:11am PDT

Pročitajte: Beskrajna radost- Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger imaju novi razlog za slavlje

–  Početak vikenda s domaćim hlebom od banane. Jedno je od mojih omiljenih, jer je vrlo lako napraviti i ima samo zdrave sastojke. P.S. Čak je i Basti jedva čekao da ga pojede –  napisala je Ivanovićeva, a u komentarima su joj se mnogi zahvaljivali što im je dala dobru ideju i otkrila svoju rutinu.

Ana Ivanović otkrila kako započinje dan

Od kako je 2016. godine završila profesionalnu karijeru Ana se posvetila porodici. Sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom ima dva sina Luku i Leona, a sada je otkrila i kako izgleda njena rutina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Apr 4, 2020 at 6:53am PDT

Pročitajte: Ana Ivanović izgleda kao devojčica- Zgodna mama u šetnji sa svojim dečacima (foto)

– Prvo provedemo vreme u krevetu sa decom, a onda naravno kreće spremanje doručka za dečake i kafe za mene i mog muža –  odgovorila je nasmejana Ana Ivanović pratiocima na Instagramu,a onda dodala da je u dobroj formi održavaju brojen obaveze koje ima oko dece, ali i supruga.

– Moja deca me održavaju u formi. Dva dečaka čine da ostanem fit, u stvari tri  – nasmejala se Ana, misleći i na Bastijana, a onda dodala: - Radim jogu i vežbam kad god mogu.

Ana je zdrave navika u ishrani prenela i na sinove Luku i Leona

Ana je dobar primer svojoj deci i nedvosmisleno im stavlja do znanja koliko je zdrava ishrana važna. Ona vrlo dobro zna da je teško iskoreniti loše navike stečene u ranom detinjstvu, pa ishrani svojih sinova posvećuje posebnu pažnju.

Pravilna ishrana je od presudne važnosti za zdravlje dece i Ana ih tome uči od prvog zalogaja. Tako je nedavno pokazala da im za večeru daje povrće i ribu.

Pročitajte: Trudna Ana Ivanović zablistala na proslavi 35. rođendana supruga Bastijana (foto)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic) on Apr 9, 2020 at 9:01am PDT

–  Vreme je za večeru sa mojim momcima! Verujem da je jako važno da rano uspostavite zdrave navike u ishrani – napisala je nedavno Ana, koja ne skriva da bi volela da joj se sinovi bave sportom - fudbalom ili tenisom, kako god izaberu.

 

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram