Divne vesti pred venčanje: Dragana Džajić i brat Ane Ivanović čekaju bebu!

Draganu Džajić i Miloša Ivanovića, koji će 25. maja izgovoriti sudbonosno “da”, pred svadbu je obradovala lepa vest da će postati roditelji.

Naslednica fudbalske legende Dragana Džajića i brat teniserke Ane Ivanović očekuju prinovu, a Dragana Džajić je u ranom stadijumu trudnoće, piše Alo.

“Anči, bili smo kod lekara i sve je super. Bebica lepo napreduje, baš onako kako treba, a ja se ovih dana osećam odlično”, pričala je Dragana Ani, a potom je slušalicu dala vereniku Milošu.

Lepa Džajina ćerka i Miloš Ivanović lepe vesti o prinovi su, kako se navodi, podelili samo sa članovima svoje najbliže porodice.

– Čim su saznali da će postati roditelji, Dragana i Miloš su pozvali Anu, koja je u tom trenutku bila u Čikagu, i saopštili joj da će postati tetka. Odmah potom Dragana je obavestila i svoju sestru Sanju, koja se od sreće rasplakala. Međutim, srećne vesti najviše su obradovale Dragana Džajića, koji je slavio nekoliko dana. Inače, otkako je ostala u drugom stanju, Dragana se potpuno posvetila zdravom životu, a svakodnevno se savetuje sa Anom i Sanjom, koje su i same nedavno postale majke – naveo je izvor ovog lista.

– Iako još ne znaju pol deteta, porodično se svi šale da će Džajići birati ime ukoliko budu dobili devojčicu, a Ivanovići ako bude sin. Ana je već uveliko počela da sprema poklone za bebu, a uskoro planira da dođe u Srbiju jer će se krajem maja Dragana i Marko zavetovati na večnu ljubav – kaže izvor.

Glamurozna svadba biće održana 25. maja u jednom luksuznom beogradskom hotelu, dok će istog dana biti i crkveno venčanje u Hramu Svetog Save.

hellomagazin.rsAloATA Images

Više o temama: