Sudbina Dragane Mirković zapisana u zvezdama: Astrolog predvideo šta će na kraju biti sa Tonijem

Sudbina Dragane Mirković zapisana u zvezdama: Astrolog predvideo šta će na kraju biti sa Tonijem

Autor: | 24/05/2024

1

Sudbina Dragane Mirković zapisana u zvezdama

Od trenutka kada su, pre dva meseca, saopštili da je njihovom 24 godine dugom braku došao kraj Toni Bijelić i Dragana Mirković konstantno su u žiži medijskog interesovanja.

Instagram/dragana_mirkovic

 

To i ne treba da čudi ako se ima u vidu da je brak folk zvezde i austrijskog biznismena duže od dve decenije važio za jedan od najskladnijih i najstabilnijih. Za većinu Draganinih fanova vest o razvodu bila je šokantna.

Pročitajte: Neočekivani obrt, advokati potvrdili - Toni Bijelić NIJE bivši muž Dragane Mirković

Ipak, ako je suditi po izjavama Dragane Mirković, nevolje u raju počele su još pre tri godine. Odluka o razvodu bila je, čini se, samo odlaganje neizbežnog.

Interesantno je da su se i astrolozi bavili razvodom Dragane i Tonija, pa je u jutarnjem programu na televiziji Pink, astrološkinja Ružica Kralj iznela svoje predviđanje.

- Žena kad je jednom ostavljena, ona će biti ostavljena i drugi i treći put. To je neki kod koji ima veze sa njenim precima, koji mora da se zaustavi.

To se negde odnosi i na Draganu Mirković koja je dozvolila sebi da se uda i zapostavi karijeru, postane više domaćica nego pevačica - rekla je Ružica pa dodala:

- Ona sada mora da radi na sebi... bojim se samo da li će imati snage... U horoskopu je Jarac, podznak Vaga, toga se bojim, jer njome sada preovlađuje Vaga.

Ona teži tom savršenstvu, miru, porodici, mirnoj luci, to je ta Vaga koja je sputava - rekla je astrološkinja.

U astro-prognozi stoji da je Dragana Mirković idealizovala svoj brak, pa je shodno tome odlučila da ćuti.

Antonio Ahel/ATAImages

 

- Ljudi se razvoda plaše, mislim da se ona plašila istine i zato je ćutala pune tri godine - kaže Ružica, pa otkriva šta kažu planete u budućnosti:

- Ona će smršati, izdati novi album i vratiti se karijeri na pravi način. Za dve godine će upoznati mlađeg muškarca, za četiri godine joj predstoji zajednički život.

- Podmladiće se i tako će isplivati iz svega ovoga. Ona mora u narednom odnosu da bude samo žena, nikako rame za plakanje. Treba da se bavi samo sobom - zaključila je ona za Pink, a kao što možemo da vidimo, od Tonija u budućnosti Dragane Mirković nema ni traga ni glasa..

Komentari (1)

Loading
Alex 08:07 25.05.2024
Odgovori

Dragana je ostvola Tonija a ne obrmuto. Iznosite bajke. Ostavila ga je kao i one predhodne Zorana T., Zorana B. i mnoge brojne ali eto samo je njih u javnosti iznosila. Mnogi se godinama nisu oporavili od nje. Niti je bila domaćica niti majka koja je pazila djecu. To joj je pomagala njena rodjakinja Biljana.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages

Slične Vesti