Priznala mi je da problemi sa Tonijem... Pevačica koju svi znate otkrila detalje privatnog razgovora sa Draganom Mirković

Priznala mi je da problemi sa Tonijem... Pevačica koju svi znate otkrila detalje privatnog razgovora sa Draganom Mirković

Autor: | 16/05/2024

0

Prošlo je skoro dva meseca otkako je Dragana Mirković saopštila da je njenom braku došao kraj, a ta tema i dalje je zanimljiva medijima. Uostalom, to i ne treba da čudi ako se ima u vidu da je reč o regionalnoj muzičkoj zvezdi iza koje je višedecenijska blistava karijera.

Mirko Tabašević

 

Brak Dragane Mirković i Tonija Bijelića, koji je trajao 24 godine, do poslednjeg dana važio je za jedan od najskladnijih. Za većinu Draganinih fanova vest o razvodu bila je šokantna.

Pročitajte: Toni Bijelić prekinuo ćutanje, ovo je istina o pomirenju sa Draganom

Sudeći po rečima Sandre Rešić, ništa manje iznenađeni nisu bili ni ljudi iz Draganinog bliskog okruženja.

Dragana Mirković bila je bliska prijateljica pokojnog Nina Rešića, Sandrinog oca.

– To što mi otac nije pružio kad sam bila mala i kada je trebalo da mi pruži nadoknadio je mnogo godina kasnije kada me je Dragana Mirković, koja ga je volela i puno mu pomogla, pozvala da budem gost na njenim koncertima – rekla je Sandra u emisiji “Razotkrivanje”.

Republika TV screenshot

 

Sandra je dodala i to da je sa Draganom u odličnim odnosima, kao i da se privatno često čuju i pričaju o raznim temama.

– Dragana je vrlo otvorena osoba. Naši telefonski razgovori traju satima, a pričamo o svemu. Bez zadrške. Ona je jedna prirodna, narodska žena, sa kojom je lako naći zajednički jezik.

Govoreći o Draganinom razvodu, Sandra Rešić je istakla da joj je mnogo žao zbog svega sa čim se pevačica suočava.

Zatim je prenela i kako se Dragana nosi sa nimalo prijatnom situacijom.

Petar Đorđević

 

– Rekla mi je da je to nešto što se dešava već neko vreme, a ona je takva žena da nije dozvolila da se to primeti. Kada me je pitala da li sam na koncertima, gde smo zajedno nastupale, primetila da joj nešto fali, jedino što sam mogla da odgovorim bilo je: “Druže, ja sam mislila da se to desilo pre dva dana”.

– Tada mi je priznala da problemi već dugo traju, ali da je tek sada dozvolila da mediji saznaju kako ne bi ispalo da nešto laže, petlja...

– Kazala mi je: “Jaka sam. Kad nešto ne ide – ne ide. Ono što ne valja treba saseći u korenu” – prenela je Sandra Rešić reči Dragane Mirković i zaključila:

– Na njenoj sam strani. Ima moju punu podršku.

Boško Karanović

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti

Pročitajte još