Dejvid i Viktorija Bekam: Izdvojili milion funti za obezbeđenje svog novog doma

Dejvid i Viktorija Bekam: Izdvojili milion funti za obezbeđenje svog novog doma

Autor: | 23/01/2014

0

Dejvid i Viktorija Bekam navodno su na obezbeđenje svog novog doma potrošili čak milion funti. Slavni par i njihovo četvoro dece, Bruklin (14), Romeo (11), Kruz (8) i dvogodišnja Harper, pripremaju se za selidbu u novu kuću u Londonu koju su platili 31,5 miliona funti, te su odlučni da imanje učine što bezbednijim, sa komplikovanim sigurnosnim sistemima i posebnom "sobom za paniku".
- Imaće sobu pannike, sistem od 60 kamera koje će da snimaju tokom 24 časa i kojem će moći da pristupe iz svih krajeva sveta, kao i telefone za ulazak koji će reagovati na otisak prsta - ispričao je izvor.
Kao što je prethodno objavljeno, sobu male Harper krasiće slika Dejmijena Hirsta vredna 600.000 dolara, a i njena starija braća imaće vredna umetnička dela u svojim sobama. Viktorijina prijateljica, dizajnerka enterijera Keli Hopen nadgleda renoviranje, nakon što je razgovarala sa dečacima o tome šta žele u svojim sobama, dok će Harperina soba navodno imati "krevet za princeze" ukrašen leptirima, kao i veliki garderober. Slavna kreatorka u svom domu planira da postavi i frizerski salon i salon za manikir, kao i spa, dok je njen suprug zahtevao lift i luksuznu kuhinju, u čijem dizajnu mu je pomogao njegov slavni prijatelj, kuvar Gordon Remzi.

Autor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin