Viktorija Bekam je sinonim za stilsku transformaciju

Viktorija Bekam je sinonim za stilsku transformaciju

Autor: | 06/05/2020

0

Poznata dizajnerka Viktorija Bekam je već bezbroj puta dokazala da je neprikosnovena kada su modni izbori u pitanju. Njen besprekorni stil kopiraju žene širom sveta, a njeni saveti- bilo da se radi o izboru garderobe, bilo o nezi lica, tela, kose - smatraju se "bjuti" zapovestima.

Odevne kombinacije koje bira Viktorija Bekam su toliko moćne da neki tvrde da se takav prefinjen ukus ne može kupiti novcem, već da je bivša spajsica, jednostavno prirodan talenat.

Pročitajte: Viktorija Bekam- Ima nešto oslobađajuće u prihvatanju činjenice da imam 45 godina

Ipak, kada se pre nešto više od decenije odlučila na drastičnu dransformaciju imidža i započela stvaranje svog modnog brenda, retki su je shvatili ozbiljno. Činilo se da pevačica, neukusno preplanulog tena, sa brojnim implantima, koja je nosila oskudnu garderoba i vrtoglavo visoke potpetice u baš svakoj prilici, ne može da diktira trendove. Međutim,  dizajnerka Viktorija Bekam je danas na čelu prave modne imperije.  Kažu da je smelost osobina koja razdvaja uspešene ljude od neuspešnih, a Viktorija je upravo to - smela i uporna.

Pročitajte: Dizajnerka Viktorija Bekam- Nije bitno da izgledamo mlađe, već kao najbolja i najmoćnija verzija sebe

– Bila sam ambiciozna, poštovala profesore i radila. Uvek sam bila borac. Nikada nisam bila prirodni talenat ni za šta. Kasnije sam uspela zato što sam verovala da mnogo toga možeš postići ako vredno radiš. Nikada mi ništa nije došlo samo od sebe. Nikada nisam bila najpametnija, najbolja ni u čemu. Zato svojoj deci uvek govorimo da moraju da budu vredni, da verovuju u sebe i tada će moći da postanu ono što žele. Radite, budite fokusirani, zahvalni i stvarno zapnite. Govorili su mi da nisam sposobna za puno toga, ali ako sam ja mogla da uspem, možete i vi, rekla je u jednom intervjuu dizajnerka koja je od kraljice modnih promašaja postala najstilizovanija osoba današnjice.

Prisetimo se kreacija koje je Viktorija nekada nosila, a koje se danas sasvim sigurno ne bi našle u njenom gaderberu

Monte Karlo, 2005. godine

U Monte Karlu na "Svarovski" reviji 2005. godine Viktorija je prošetala u izazvnoj haljini sa dubokim dekolteom. Danas provokativni odevni predmeti nisu njen izbor već bira duge, jednostavne haljine.

London, 2001. godine

Pre punih 18 godina Viktorija je u ovom izdanju bodrila supruga, fudbalskog asa Dejvida Bekama na stadionu u Londonu. Kratka kožna jakna i plitke farmerke su nekada bile izbor slavne dizajnerke, dok danas bira klasične široke pantalone, koje su često toliko duge da joj se obuća ni ne vidi.

Njujork, 2000. godine

Pre dve decenije u Njujorku popularna Spajsica nosila je haljinu koja je nalikovala na kombinezon. Iako i danas voli boji za ovakav model se sasvim sigurno ne bi odlučila.

Portugal, 2004. godine

Pročitajte: Viktorija Bekam otkrila dobro čuvanu tajnu nege dama iz visokog društva

Viktorija Bekam je sa najstarijim sinom Bruklinom sa tribina bodrila Dejvida u odlučujućoj utakmici protiv Švajcarske, a za tu priliku je odabrala izrazito kratku haljinu koja je istakla njene vitke noge. Iako je 15 godina od kako je nastala ova fotografija Viktorija podjednako zgodna, mini haljine više nisu deo njenog garderobera.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti