Marija i Dragan Tarlać konačno zajedno u javnosti: Dok se drugi razvode, njih dvoje ovako FOTO

Marija i Dragan Tarlać konačno zajedno u javnosti: Dok se drugi razvode, njih dvoje ovako FOTO

Autor: | 15/04/2024

0

Marija i Dragan Tarlać žive punim plućima

U javnosti se zajedno pojavljuju veoma retko, a sinoć smo na reviji Boška Jakovljevića imali prilike da vidimo Mariju i Dragana Tarlaća, par koji je sinonim za skladan i stabilan brak.

Antonio Ahel/ATA Images

 

Nekadašnja manekenka, danas uspešna dizajnerka, i proslavljeni košarkaški as u srećnom su braku skoro dve decenije i imaju sina Luku. I dok se drugi poznati parovi razvode, njih dvoje žive život kao iz bajke.

Luka Tarlać odlučio je da krene očevim stopama i uspešno gradi košarkašku karijeru.

– Kada sam se udala, napustila sam posao u emisiji “City”, jer sam želela da se posvetim svom detetu. U potpunosti sam bila posvećena majčinstvu.

Pročitajte: Kakav otac, takav sin - Marija Tarlać pokazala jedinca Luku kojeg je dobila u braku sa slavnim košarkašem FOTO

Kada nešto radim, volim da budem u tome do kraja, a tu pre svega mislim na svog sina i sada na modu.

Pre toga, u životu sam imala mnogo sreće, radila sam poslove za koje sam bila odlično plaćena, iako nisam bila previše posvećena – otkrila je Marija svojevremeno za magazin HELLO! i priznala da je tek nakon četrdesetog rođendana počela da ostvaruje svoj modni san.

– Oduvek sam želela da se bavim modom, ali nisam imala hrabrosti za to. Dok mi je dete bilo mlađe, radila sam i organizaciju događaja i venčanja, u čemu sam uživala. Ali tek sada radim ono što stvarno volim.

Antonio Ahel/ATA Images

 

– Sin je porastao, a ja sam ušla u četrdesetu godinu i shvatila da je krajnje vreme da počnem da se bavim dizajnom.

Pored toga, moda se danas razvija u pravcu koji ja ne razumem. Tako se stvari od najgorih materijala prodaju po jako visokim cenama i to mi se ne dopada – rekla je Marija pre nekoliko godina.

U svemu što radi, suprugova podrška joj je najvažnija. Zaljubljeni kao prvog dana, Marija i Dragan Tarlać punih 20 godina žive bajku.

Zanosna manekenka, u to vreme Marija Maćić, i košarkaški reprezentativac Srbije i Crne Gore Dragan Tarlać venčali su se 2003. u manastiru Krka u severnoj Dalmaciji.

Pre venčanja dobili su sina Luku.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images