Ljubavna priča Marije i Dragana Tarlaća počela je pre više od 17 godina, sin Luka njihova je najveća sreća (foto)

Ljubavna priča Marije i Dragana Tarlaća počela je pre više od 17 godina, sin Luka njihova je najveća sreća (foto)

Autor: | 30/07/2020

0

Marija i Dragan Tarlać svojim odnosom oduvek su bili primer prave, iskrene i snažne ljubavi. Nekadašnja manekenka, sa ozbiljnom televizijskom karijerom, a danas uspešna dizajnerka i proslavljeni košarkaški as skoro dve decenije u srećom su braku i imaju sina Luku. Naslednik poznatog para odlučio je da krene očevim stopama, pa uspešno gradi košarkašku karijeru već nekoliko godina.

Pročitajte: Marija Tarlać - Borba sa kilogramima (foto)

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@tarlacmarija је поделио/ла објаву дана 11. Јун 2016. у 10:16 PDT

- Kada sam se udala, napustila sam posao u emisiji “City”, jer sam želela da se posvetim svom detetu. U potpunosti sam bila posvećena majčinstvu. Jer kada nešto radim volim da budem u tome do kraja, a tu pre svega mislim na svog sina i sada na modu. Pre toga, u životu sam imala mnogo sreće, radila sam poslove za koje sam bila odlično plaćena, iako nisam bila previše posvećena – otkrila je Marija svojevremeno za magazin "Hello!" i priznala da je tek nakon četrdesetog rođendana počela da ostvaruje svoj modni san.

– Oduvek sam želela da se bavim modom, ali nisam imala hrabrosti za to. Dok mi je dete bilo mlađe radila sam i organizaciju događaja i venčanja, u čemu sam uživala. Ali tek sada radim ono što stvarno volim. Sin je porastao, a ja sam ušla u četrdesetu godinu i shvatila da je krajnje vreme da počnem da se bavim dizajnom. Pored toga, moda se danas razvija u pravcu koji ja ne razumem. Tako se stvari od najgorih materijala prodaju po jako visokim cenama i to mi se ne dopada.

Pročitajte: Marija Tarlać i Boško Jakovljević - Stil je ogledalo našeg života

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@tarlacmarija је поделио/ла објаву дана 6. Нов 2019. у 1:06 PST

U svemu što radi, suprugova podrška joj je najvažnija. Zaljubljeni kao prvog dana, Marija i Dragan Tarlać punih 17 godina žive ljubavnu bajku.

- Naših 17 #godišnjica braka - napisala je ponosno Marija na svom "Instagram" profilu i oduševila pratioce, a pre svega iskrene prijatelje.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@tarlacmarija је поделио/ла објаву дана 29. Јул 2020. у 11:41 PDT

Bivša manekenka i dizajnerka, u to vreme Marija Maćić, i tada košarkaški reprezentativac Srbije i Crne Gore Dragan Tarlać venčali su se 2003. u manastiru Krka u severnoj Dalmaciji. Pre venčanja dobili su sina Luku.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@tarlacmarija је поделио/ла објаву дана 4. Мар 2016. у 7:49 PST

U javnosti se zajedno pojavljuju veoma retko, ali ono što je poznato je da se veoma vole i brižljivo neguju svoju ljubav. Marijina najnovija objava o tome najviše i svedoči.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@tarlacmarija је поделио/ла објаву дана 11. Феб 2017. у 4:58 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram