Vreme je za sreću: Sin Marije Tarlać konačno na svojim nogama, devojka Tara njegova je snaga

Vreme je za sreću: Sin Marije Tarlać konačno na svojim nogama, devojka Tara njegova je snaga

Autor: | 16/04/2021

0

„Partizanovo čudo od deteta ponovo na terenu“, jedan je od naslova kojima je najavljen povratak na teren Luke Tarlaća, najmlađeg prvotimca „crno-belih“. Sin dizajnerke Marije Tarlać i nekadašnjeg reprezentativca Dragana Tarlaća na korak je do potpunog oporavka posle povrede i operacije koja je usledila.

Pročitajte: Ljubavna priča Marije i Dragana Tarlaća počela je pre više od 17 godina, sin Luka njihova je najveća sreća (foto)

 

Budući da su njegovi roditelji učinili sve što su mogli da sačuvaju privatnost, Luku smo, dok je odrastao, mogli da vidimo samo na retkim fotografijama, koje je Marija objavljivala na svom „Instagram“ profilu. Komentari su uvek bili „baš je sladak“, a od novembra, kada je proslavio 18. rođendan, to „sladak“ zamenjeno je sa „zgodan na roditelje, lep, devojke će ga obožavati“. Upravo u to vreme na njegovom „Instagramu“ pojavile su se fotografije koje su nedvosmisleno govorile da je Luka u vezi sa podjednako lepom i zgodnom Tarom Gancev.

Sin Marije Tarlać oduvek je imao podršku roditelja

Oni koji dobro poznaju porodicu Tarlać tvrde da je Luka lepo vaspitan mladić, što i nije čudo jer su, u vreme kada je to trebalo činiti, njegovi roditelji bili maksimalno posvećeni njegovom odrastanju. Rano im je bilo jasno da je Luka talentovan za sport, ali nisu vršili pritisak da krene očevim putem.

‒ Prvo sam tri i po godine trenirao fudbal, a kada sam video da sam previsok za fudbalera, promenio sam sport – kaže Luka koji će zauvek pamtiti očev savet da uživa dok igra i da ne bude nervozan. Zato je sebi dao zadatak da svaku utakmicu počne sa osmehom, a želja mu je da postigne sve što je i njegov otac. Za to će morati da se i te kako potrudi, jer je Dragan Tarlać s mnogo uspeha igrao u „Zvezdi“, „Olimpijakosu“, „Čikago bulsima“ i „Real Madridu“.

Pročitajte: Sin Marije Tarlać je pravi dasa - Ovo je moja beba od dva metra

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin