Kakav otac, takav sin: Marija Tarlać pokazala jedinca Luku kojeg je dobila u braku sa slavnim košarkašem FOTO

Kakav otac, takav sin: Marija Tarlać pokazala jedinca Luku kojeg je dobila u braku sa slavnim košarkašem FOTO

Autor: | 17/08/2023

0

Nekadašnja manekenka, danas uspešna modna kreatorka Marija Tarlać ne propušta da se pohvali sinom Lukom koji, poput oca Dragana Tarlaća, gradi uspešnu košarkašku karijeru.

Instagram

 
 

Luka trenutno nosi dres američke Jute i beleži sjajne rezultate. Kad nije na terenu, voli da pogleda dobru utakmicu, što je baš juče bio slučaj, kada je sa majkom pratio meč u sklopu priprema za Mundobasket koji počinje krajem meseca.

Pročitajte: Rođene su sestre, ali nisu bliske - Ovo je prava istina o odnosu Marije Tarlać i Jelene Maćić

Majka i sin pratili su susret Pešićevih „orlova“ i reprezentacije Portorika, na kome su naši košarkaši porazili protivnika sa trideset poena razlike. To je sigurno bila velika motivacija i za mladog Luku, koji bi, pretpostavljamo, voleo da brani boje svoje države na nekom od narednih takmičenja.

Instagram

 

Kako je Marija Tarlać odavno prestala da daje intervjue, o njenom privatnom životu može se saznati samo preko društvenih mreža. Tako nas je nedavno izvestila da je proslavila dvadesetu godišnjicu braka, ali i da je ovog leta promenila nekoliko lepih destinacija.

Instagram

 

Atraktivna dizajnerka povremeno objavi poneku sliku svog sina, na radost njenih mlađih obožavateljki.

Luka je, s druge strane, fokusiran na karijeru, a poslednja devojka sa kojom su ga povezivali bila je lepa Tara Gancev. S obzirom na to da se dve godine o njima ništa nije pisalo verujemo da veza nije potrajala.  

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti