Posle Ane Sević i Darko Lazić ima veliki povod za slavlje! (foto)

Posle Ane Sević i Darko Lazić ima veliki povod za slavlje! (foto)

Autor: | 24/06/2020

0

Sin Darka Lazića, mali Aleksej, napunio je godinu dana. Darko Lazić i njegova verenica Marina Gagić odlučili su da ga krste baš na prvi rođendan, a intimna ceremonija krštenja odigrala se u „Crkvi svete Petke“ na Kalemegdanu.

Pročitajte: Neprepoznatljiv - Ana Nikolić smršala je 45 kilograma, ali Darko Lazić otišao je korak dalje (foto)

 

Sin Darka Lazića ‒ Krštenje u krugu porodice

Porodica je sa malim zakašnjenjem pristigla na Kalemegdan, a nevenčani supružnici bili su divno raspoloženi. Sve zvanice bile su odevene u belo, a posebno je zablistala mama Marina, kojoj se sreća mogla videti na licu.

Pročitajte: Darko Lazić - Marina me raspametila odlučivši da rodi dete, po cenu da mene nema

Sve vreme je bila uz sina, a mališan se u jednom trenutku čak rasplakao, pa ga je brižna mama umirila.

Proslava krštenja i prvog rođendana priređena je u jednom hotelu u Rumi, za oko dvesta najbližih prijatelja i porodicu nevenčanog para.

Pročitajte: Darko Lazić - Za razliku od prve svadbe, ova će biti velika i sa svim tradicionalnim običajima

Darko i Marina ‒ Svadba će biti velika i tradicionalna

Iza pevača Darka Lazića je turbulentan životni period. Posle teške saobraćajne nesreće, koju je preživeo u oktobru 2018. godine i od koje se još oporavlja, u junu naredne godine sa verenicom Marinom Gagić dobio je sina Alekseja. U međuvremenu je i zvanično stavio tačku na brak sa Anom Sević, sa kojom ima ćerku Lorenu. Iako se spekulisalo da Darko i Marina imaju brojne nesuglasice zbog kojih im preti rastanak, istinu je dvadesetosmogodišnji pevač otkrio u razgovoru za magazin „Story“. Ne samo da ne planiraju da se rastanu već će, kao što je to Darko ranije najavljivao, uskoro stati pred oltar.

Pročitajte: Novi početak - Darko Lazić u Finskoj u društvu dve najvažnije dame (foto)

– Kod mene nema mnogo priprema, u stanju sam da u danu sve isplaniram. Ono što za sada znam jeste da čemo ugostiti više od osamsto zvanica, da ćemo angažovati tri-četiri benda i da će slavlje trajati dva dana. Prvi put kada sam se ženio nisam imao veliku svadbu iako mi je to bila želja. Zato ću sada da ispoštujem sve tradicionalne običaje – ispričao je Darko i istakao da je sin u njihov život doneo novu radost.

– Aleksej nam je doneo novu radost. Obožavam kada smo zajedno. Moram, međutim, da priznam da nisam mnogo ažuran kada je o menjanju pelena, presvlačenju i hranjenju reč. Za te stvari zadužena je Marina. Dogovorili smo se da ona brine o njemu dok je mali. Ja ću tu ulogu preuzeti nešto kasnije, kada poraste (smeh) – rekao je pevač tom prilikom.

Pročitajte: Darko Lazić siguran koju ženu želi - Kakvo crno pomirenje s Anom, ženim se Marinom u maju!

Sada kada je Aleksej malo odrastao, a tata drastično smanjio kilažu, njihovo druženje znatno je lakše i intenzivnije, a Darko uživa u svakom danu provedenom sa sinom.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram