Novi početak: Darko Lazić u Finskoj u društvu dve najvažnije dame (foto)

Novi početak: Darko Lazić u Finskoj u društvu dve najvažnije dame (foto)

Autor: | 04/12/2019

0

Darko Lazić otputovao u Finsku sa verenicom Marinom Gagić i ćerkom Lorenom

Pevač Darko Lazić je iza sebe ostavio buran period života. U teškoj saobraćajnoj nesreći koju je doživeo u oktobru 2018. godine zadobio je ozbiljne povrede od kojih se ni do danas nije oporavio. Međutim, 23. oktobar će uvek slaviti kao dan kada je ponovo rođen i zahvalan je bogu što je dobio još jednu šansu.

 –Dobio sam novu šansu da živim i neću je prokockati, naročito zbog moje dece, Lorene i Alekseja, kao i supruge Marine, i mojih roditelja Milana i Branke. Naježim se i sada kada se svega setim iako je sve to iza mene. Nikada više neću dozvoliti sebi da se ponovo nađem u toj situaciji, rekao je nedavno za jedan domaći medij.

Darko Lazić siguran koju ženu želi: Kakvo crno pomirenje s Anom, ženim se Marinom u maju!

U međuvremenu je dobio sina Alekseja sa verenicom Marinom Gagić, ali i zvanično stavio tačku na brak sa bivšom suprugom Anom Sević sa kojom ima ćerku Lorenu.  Govorilo se da zbog lošeg odnosa sa bivšom suprugom Darko Lazić ne viđa svoju ćerku onoliko koliko bi to želeo, ali čini se da se ta situacija promenila.

Naime, Darkova verenica Marina je aktivna na društvenim mrežama, pa je svoje pratioce na Instagramu fotografijama obavestila o njihovom porodičnom putovanju.

Darko Lazić presrećan: Ćerka Lorena i sin Aleksej najzad zajedno (foto)

Ona je objavila fotografije sa aerodroma u Helsinkiju, prestonici Finske, i pokazala u kakvim prazničnim čarolijama imaju priliku da uživaju.

Obilazak Deda Mrazovog sela u Finskoj ipak je najviše obradovao Darkovu ćerku Lorenu koja je sa njima krenula na ovo putovanje.

Darko Lazić, Marina i Lorena odlično su se provodili, pa su iskorstili priliku da poziraju sa identičnim prazničnim kapicama.

Čini se da su ovim stavili tačku na spekulacije o lošim porodičnim odnosima

Hellomagazin.rs Ata/Instagram/Marina Gagic
Tagovi: Darko Lazić

Pročitajte još

Najnovije vesti