Nika Tošić razmišlja da li da ide na maturu: Smršala sam tri kile, ne želim nikoga da zovem...

Nika Tošić razmišlja da li da ide na maturu: Smršala sam tri kile, ne želim nikoga da zovem...

Autor: | 09/04/2024

0

Mlađu ćerku Jelene Karleuše i Duška Tošića ovih dana muči ozbiljan problem. Naime, Nika Tošić, koja završava osmi razred osnovne škole, razmišlja da li da ide na matursko veče.

Instagram/nika.tosic

 

Postoje razlozi zbog kojih bi preskočila događaj, ali, ako to učini, kasnije bi mogla da se kaje. Svoje mišljenje Nika je podelila sa pratiocima.

Pročitajte: Naprasno nestala, pa iznenadila velikom promenom - Verovali ili ne ovo je Atina Tošić

– Ne znam šta ću da radim za maturu, da li da idem ili ne... Tradicija je da pozoveš nastavnike, iz poštovanja, ali ja ne želim nikoga da zovem. A kad sam shvatila da ide i drugo odeljenje, ne samo VIII-1, stvarno... Ne mogu da izdržim to – požalila se Nika dok se u isto vreme šminkala.

– Ali, ako ne odem, znam da ću se posle kajati. Većina mojih drugarica ne ide, što je baš glupo, ali šteta. Biću sa mojim drugim drugaricama. Malo njih ide, sigurno zbog nastavnika. Ja ne bih išla samo zbog nastavnika, ali nemam izbora.

Instagram/nika.tosic

 

– I dalje ne znam šta bih obukla. Ali dotad ću sigurno smršati još pet kilograma. Sad sam za nedelju dana skinula tri kile. Jedva čekam da budem zgodna! I spremam se da isprobam nove stvari koje sam kupila – otkrila je na kraju mlađa ćerka Jelene Karleuše.

Mnogi fanovi su joj poručili da ipak ode na maturu. Super je provod, kažu, a i ona bi bila „najlepša lutkica”.

 

@frnotnika

Matura će biti baksuz ♬ original sound - not nika

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram/nika.tosic

Slične Vesti