Volim te kao prvog dana! Dragani pred svima stigao Tonijev poklon, ovako je pokušao da je vrati

Volim te kao prvog dana! Dragani pred svima stigao Tonijev poklon, ovako je pokušao da je vrati

Autor: | 03/04/2024

0

Toni Bijelić pokušavao da vrati Draganu

Razvod Dragane Mirković trese region već deveti dan. Toliko je prošlo od saopštenja da se folk diva razvodi od Tonija Bijelića. Dve i po decenije ljubavi srušile su se kao kula od karata.

Kako je istom prilikom otkrila, njih dvoje poslednje tri godine nisu živeli ni pod istim krovom, što je bio veliki šok za javnost jer su nekoliko nedelja ranije nasmejani pozirali pred koncert u Beogradu.

Mirko Tabašević

 

To bi značilo da je do kraha braka došlo tokom 2021.

Ali, kada je Dragana pred početak 2022. snimala novogodišnji program na njihovoj televiziji, pisalo se i pričalo kako joj je suprug poslao veliki buket sa specijalnom porukom: „Volim te kao prvog dana”.

Pročitajte: E, sad je dosta! Marko Bijelić odabrao stranu i sve objavio javno, Dragana likuje

I pevačica se sama pohvalila na Instagramu. Ruke su joj bile pune crvenih ruža, a kako navodi Blic, poklon je pred svima prokomentarisala ovim rečima:

Instagram printscreen @dragana_mirkovic

 

- Jao, od Tonija! A od koga bi drugog. Samo on, nema ko! Kao prvog dana, kaže. Dobro... On je prepun iznenađenja, ovo nisam očekivala.

Pročitajte: Za novu ženu posed od 4,5 miliona evra - Vila Tonija Bijelića u Opatiji pojam luksuza

Bio je to mali znak pažnje, kako se tada tumačilo, ali sada, kada se desilo sve što se desilo, jasno je da je Toni Bijelić pokušavao da vrati Draganu i spasi brak. Očigledno mu nije pošlo za rukom.

Mirko Tabašević

 

Nekada su predstavljali oličenje sreće, ljubavi i harmonije, a sada se više ne prate ni na društvenim mrežama. Jedino što ih spaja su deca.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Slične Vesti