Slavlje kakvo se ne pamti: Dragana Mirković proslavila ćerkino punoletstvo

Slavlje kakvo se ne pamti: Dragana Mirković proslavila ćerkino punoletstvo

01/07/2020

0

Dragana Mirković i Toni Bijelić prošle nedelje proslavili su punoletstvo ćerki Manueli. Ponosni roditelji odlučili su da njihova mezimica dobije proslavu kakvu i zaslužuje, pa je slavlje organizovano na krovu jednog luksuznog hotela u Beču. Tom prilikom okupili su oko sto zvanica, koje su uživale u dobroj muzici i gala meniju, na kojem su se našla najraznovrsnija topla i hladna predjela, razna mesa, kao i deserti. Pored internacionalnih specijaliteta, bili su zastupljeni i gurmanluci iz Srbije i Bosne. Dragana i Toni za proslavu Manuelinog rođendana keširali su 100.000 evra.

Pročitajte: Dragana Mirković - Kutak u domu sa posebnim značenjem

Manuela je, piše jedan domaći tabloid, pre rođendana rekla roditeljima da ne želi veliku proslavu kakvu je u maju prošle godine imao njen brat Marko. Iz tog razloga odustalo se od svečanosti u dvorcu, iako je poznati par želeo za ćerku gala slavlje. Odustali su od megalomanske gozbe, ali je i proslava u elitnom hotelu sa menijem i programom izgledala tako da može da parira bilo kojoj u svetu. Kada se uzme u obzir da je i Marko dobio isti poklon kao i Manuela, jasno je da popularna pevačica i biznismen ni po čemu ne razdvajaju decu.

Pročitajte: Dragana Mirković - Ćerka i sin se, nadam se, neće baviti javnim poslom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана 15. Јун 2020. у 4:47 PDT

Dragana Mirković ‒ Ćerka oduševljena rođendanskim poklonom

Ponosni roditelji sve su organizovali osluškujući želje i potrebe slavljenice, piše domaći tabloid, a jedino u šta njihova mezimica nije bila upućena je rođendanski poklon. Reč je o skupocenom četvorotočkašu, čije su joj ključeve predali posle sečenja torte i vatrometa. Automobil poseduje najmoderniju opremu i važi za jedan od najsigurnijih na svetu, što je Dragani i Toniju veoma bitno.

Pročitajte: Dragana Mirković zatečena - Ja da budem baba?!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана 28. Апр 2019. у 2:12 PDT

Pravilo od koga se nije odustalo još od prošlog rođendana je da zvanice ne objavljuju fotografije sa proslave na društvenim mrežama, što je većina ispoštovala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Stana Luković ATA Images, instagram

Pročitajte još