Slavlje kakvo se ne pamti: Dragana Mirković proslavila ćerkino punoletstvo

Slavlje kakvo se ne pamti: Dragana Mirković proslavila ćerkino punoletstvo

Autor: | 01/07/2020

0

Dragana Mirković i Toni Bijelić prošle nedelje proslavili su punoletstvo ćerki Manueli. Ponosni roditelji odlučili su da njihova mezimica dobije proslavu kakvu i zaslužuje, pa je slavlje organizovano na krovu jednog luksuznog hotela u Beču. Tom prilikom okupili su oko sto zvanica, koje su uživale u dobroj muzici i gala meniju, na kojem su se našla najraznovrsnija topla i hladna predjela, razna mesa, kao i deserti. Pored internacionalnih specijaliteta, bili su zastupljeni i gurmanluci iz Srbije i Bosne. Dragana i Toni za proslavu Manuelinog rođendana keširali su 100.000 evra.

Pročitajte: Dragana Mirković - Kutak u domu sa posebnim značenjem

Manuela je, piše jedan domaći tabloid, pre rođendana rekla roditeljima da ne želi veliku proslavu kakvu je u maju prošle godine imao njen brat Marko. Iz tog razloga odustalo se od svečanosti u dvorcu, iako je poznati par želeo za ćerku gala slavlje. Odustali su od megalomanske gozbe, ali je i proslava u elitnom hotelu sa menijem i programom izgledala tako da može da parira bilo kojoj u svetu. Kada se uzme u obzir da je i Marko dobio isti poklon kao i Manuela, jasno je da popularna pevačica i biznismen ni po čemu ne razdvajaju decu.

Pročitajte: Dragana Mirković - Ćerka i sin se, nadam se, neće baviti javnim poslom

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана 15. Јун 2020. у 4:47 PDT

Dragana Mirković ‒ Ćerka oduševljena rođendanskim poklonom

Ponosni roditelji sve su organizovali osluškujući želje i potrebe slavljenice, piše domaći tabloid, a jedino u šta njihova mezimica nije bila upućena je rođendanski poklon. Reč je o skupocenom četvorotočkašu, čije su joj ključeve predali posle sečenja torte i vatrometa. Automobil poseduje najmoderniju opremu i važi za jedan od najsigurnijih na svetu, što je Dragani i Toniju veoma bitno.

Pročitajte: Dragana Mirković zatečena - Ja da budem baba?!

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) дана 28. Апр 2019. у 2:12 PDT

Pravilo od koga se nije odustalo još od prošlog rođendana je da zvanice ne objavljuju fotografije sa proslave na društvenim mrežama, što je većina ispoštovala.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, instagram

Najnovije vesti