Lepotica sa Cetinja: Vesna Radusinović oduševila fotografijom iz mladosti, ovako je izgledala kada je upoznala Marića (foto)

Lepotica sa Cetinja: Vesna Radusinović oduševila fotografijom iz mladosti, ovako je izgledala kada je upoznala Marića (foto)

Autor: | 27/10/2021

0

Vesna Radusinović u mladosti je bila podjednako lepa kao i sada

Književnica Vesna Radusinović uvek je važila za lepu ženu, a sada je stigla potvrda kako je izgledala u vreme kada nije bila poznata široj javnosti.

Stasita Crnogorka, rodom sa Cetinja, ranu mladost provela je u Podgorici, gde je išla u gimnaziju. Dobro je poznata priča da ju je Marić još tada uočio, radeći novinsku reportažu o tome kako živi omladina najvećeg crnogorskog grada. Ostalo je istorija.

Pročitajte: Ljubavna priča Vesne Radusinović i Milomira Marića počela je sasvim drugačije, ovo je prava istina

Luka Šarac

 

Vesna je ovih dana na društvenim mrežama podelila jednu crno-belu fotografiju i oduševila pratioce koji nisu štedeli komplimente.

Poznata književnica svojevremeno je ispričala da je pre nego što je počela da se bavi pisanjem radila kao krupije u nemačkim i švajcarskim kazinima, ali i kao model za brojne svetske kataloge.

Pročitajte: Vesna Radusinović - Ne mogu da prežalim što mi je televizija otela muža

Instagram

 

‒ Početkom devedesetih, kada sam izbegla iz ratnog Sarajeva, zarađivala sam po nekoliko hiljada maraka za noć. Zahvaljujući kockarnicama, srela sam mnogo zanimljivih ljudi sa ove i one strane zakona. Pored nemačkog, engleskog i francuskog naučila sam još nekoliko jezika. Taj period života mi je dragocen i rado ga se sećam.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Najnovije vesti