Dženifer Garner je stroga mama: Instagram nije za tinejdžere, moju Vajolet držim podalje od tog uticaja

Dženifer Garner je stroga mama: Instagram nije za tinejdžere, moju Vajolet držim podalje od tog uticaja

Autor: | 27/10/2019

0

Lepa glumica Dženifer Garner koju je magazin People proglasio najlepšom ženom na svetu, otkrila je kako je svojoj 13-godišnjoj kćeri zabranila korišćenje Instagrama

Atraktivna brineta i majka dve kćeri i sina koju često hvale zbog sjajnog modnog stila i mladolikog izgleda, smatra kako društvene mreže nisu najzdravije mesto za mlade.

Svojoj kćeri Vajolet (13) zabranila je korišćenje Instagrama jer smatra kako to nije dobro mesto za tinejdžere koji tek ulaze u svet.

Dženifer je rekla kako nastoji da svoju kćer što je moguće duže drži podalje od Instagrama.

- Zabrinuta sam za mlade koji su danas izloženi ogromnom pritisku zbog društvenih mreža. Zbog toga želim da svoju kćer držim podalje od uticaja društvenih mreža. Moja kćer ide u žensku školu i sad mi stalno traži da joj dopustim otvaranje Instagram profila - rekla je brižna mama iza koje je mučan razvod sa suprugom Benom Aflekom.

 

Gostujući u emisiji kod Kejti Kurik, Dženifer je rekla kako ipak nekad ima osećaj da je licemerna jer ona ima svoj Instagram profil.

- S druge strane, kad se pojavi neka studija koja kaže kako su tinejdžerke srećnije kad koriste Instagram od onih koje ga nemaju, onda možemo da razgovaramo. Ne vidim mnogo pozitivnih stvari u svemu tome - rekla je.

Dodala je i kako je danas teže biti tinejdžer nego nekad.

- Nije lako biti dete danas, zato čuvam privatnost svoje dece koliko god mogu i nikad nisam objavljivala njihove slike na Instagramu. Pre sam odbijala i da izgovorim njihova imena tokom intervjua - ali sad svi znaju njihova imena! - rekla je Dženifer.

Uverena je kako bi njena deca sigurno volela da se pojave na njenom Instagram profilu.

- Znam da bi bili srećni s tom pažnjom koju bi dobili, ali previše sam se borila protiv toga. Osećala bih se licemernom - rekla je Dženifer.

hellomagazin.rs Guliver/Getty