Ben Aflek: Najviše žalim zbog razvoda

Ben Aflek: Najviše žalim zbog razvoda

19/02/2020

0

Oskarovac Ben Aflek iskreno govorio o najvećem životnom neuspehu

Zbog burnog života koji je vodio, Ben Aflek je dobio epitet lošeg momka. Njegova borba sa alkoholizmom trajala je dugi niz godina - taman kada bi delovalo da je konačno preuzeo kontrolu nad svojim životom, desilo bi se nešto što bi ga nateralo da poklekne.  Ruku spasa mu je uvek pružala bivša supruga i majka njegovo troje dece Dženifer Garner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Affleck Everyday (@bendos_everyday) on Feb 19, 2020 at 12:02am PST


U velikom intervjuu  za ugledni "The New York Times" Ben Aflek je  iskreno govori o svom najvećem životnom neuspehu, borbi sa zavisnošču i o raspadu braka s glumicom  Dženifer Garner.

–  Najviše žalim zbog razvoda. Sram je stvarno toksičan. Ne postoji njegova pozitivna strana. To je samo zagrevanje u otrovnom, groznom osećaju niske vrednosti i gađenja samom sebi –   započeo je svoju ispovest  47- godišnji glumac.

– Dugo vremena sam relativno normalno konzumirao alkohol, a kada je brak počeo da mi se raspada, počeo sam više da pijem. Bilo je to 2015, 2016. godine. Moje prekomereno uživanje u alkoholu  stvorilo je još više bračnih problema  – bio je iskren Ben koji tvrdi da je živeo u začaranom krugu.

Ben Aflek ostavio devojku: Pokušaj da spase brak sa Dženifer Garner

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ben Affleck (@affleckworld) on Jul 2, 2015 at 9:17am PDT

 

– Opsednut sam strahom od neuspeha, a to nije zdravo.  Da, napravio sam greške u životu, a zbog nekih i žalim, ali iz svega toga moraš nešto da naučiš i da pokušaš da ideš napred. Ljudi sa kompulsivnim ponašanjem, kojima i sam pripadam, stalno imaju neku vrstu osnovne nelagode koju pokušavaju da uklone i osećaju  se bolje, pa su im često izlaz jelo, piće, seks, kockanje ili kupovina. Ipak,  sve to čini ti život gorim. Tada radite sve što je u vašoj moći da uklonite tu nelagodu, a onda počinje prava bol.  Ulazite u začarani krug iz kog ne možete da izađete. Barem se meni to dogodilo – rekao je Ben Aflek

Razvod nakon 13 godina braka

Važili su za jedan od najlepših parova Holivuda, a zvanično su se razveli 2018. godine nakon 13 godina braka.  Imaju troje dece: ćerke  Vajolet (14) i Serafin (11) i sina Samjuela (7).

U zahtevu za razvod oboje su zatražili zajedničko starateljstvo nad njihovo troje dece. Par je pre venčanja potpisao predbračni ugovor u kojem se navodi da će imovinu podeliti na jednake delove. Benovo bogatstvo procenjuje se na 105 miliona dolara, dok se imetak Garnerove procenjuje na 60 miliona.

Ben Aflek: Semjuel kaže da Džen i ja nismo cool roditelji! (video)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Magazinespain (@magazinespain) on Feb 19, 2020 at 2:42am PST

Glumački par poznao se na snimanju filma “Perl Harbor” 2001, ali se ljubav između njih rodila na snimanju filma “Derdevil“. Dženifer je tada bila u braku sa glumcem Skotom Folijem, a Ben Aflek je bio veren Dženifer Lopez. Kada su ostavili partnere započeli su romansu.

Hellomagazin.rs/Marija Milenković Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti