Prelepe vesti iz doma Milene Popović: Stigao je iz velike i čiste ljubavi...

Prelepe vesti iz doma Milene Popović: Stigao je iz velike i čiste ljubavi...

Autor: | 10/02/2024

1

Sin Milene Popović slavi rođendan

Milena Popović, političarka i istoričarka umetnosti, već izvesno vreme uživa u vezi sa Igorom Jurićem, osnivačem Centra za nestalu i zlostavljanu decu. No, ne zaboravlja ni svoju veliku ljubav Olivera Ivanovića.

Boško Karanović

 

Sa uglednim srpskim političarem, koji je ubijen u januaru 2018. godine u Severnoj Mitrovici na Kosovu i Metohiji, dobila je dečaka po imenu Bogdan.

Sin Milene Popović danas slavi rođendan, pa mu je tim lepim povodom ponosna mama uputila čestitku na Instagramu.

Pročitajte: Milena Popović se topi u zagrljaju svog dragog Igora - Imala je da kaže samo jednu reč

„Rođen na današnji dan. Iz velike i čiste ljubavi. Bogom dan. Dečak ljubav. Dečak hrabrost. Najveća radost i snaga svoga oca. Sa četiri godine naučio šta je zatvorska ćelija, sud, nepravda, borba za oca. Živeo za posete ponedeljkom i četvrtkom. Brojeve i slova naučio u zatvorskoj ćeliji sa ocem. Rođendane provodio pod policijskim nadzorom”, napisala je pored zajedničke fotografije.

 

 

Dirljive reči uputila je Milena svom sinu, osvrnuvši se i na veliku porodičnu tragediju u čijoj je senci odrastao. Ali, to ih je učinilo jačim, a Bogdan izrasta u snažnog mladića.

„Palio sveću nedeljom u crkvi za tatu. Sa nepunih sedam saznao šta je smrt. Ubistvo. Grob. Crnina. Tuga. Bol. Promenio grad, školu, život. Oni koji su pucali u njegovog oca, pucali su u njegovo detinjstvo. Njegovu radost…”

Pročitajte: Prva žena Olivera Ivanovića živi povučeno i skromno, a o Mileni rekla je samo jedno

„I danas u njega pucaju, neki najbliži ljudi. Pucaju mu u srce, a nisu svesni šta rade. Ali, raste jedan Oliver Ivanović, pravedan i prkosan, onaj koji prašta, ali nikad ne zaboravlja. Srećan ti rođendan, oko moje. Rasti i budi zdrav, ostalo ćemo sami.”

Boško Karanović

 

Komentari (1)

Loading
Gordana 11:11 12.02.2024
Odgovori

Koga vise ova zena provocira, detetu srecan rodjendan ali to potenciesnje da je on dete iz velike i ciste ljubavi omalovazava drugu decu.Mislim da su starija deca dosla na svet iz cistije ljubavi ali to vise nije za diskusiju.Dosadila je vise sa potenciranjem ljubavi sa tolikom razlikom u godinama..

hellomagazin.rs Boško Karanović

Pročitajte još