Lavica koja se borila za svoje sinove: Ovo je majka Miloša Bikovića kojoj je glumac podario unuče

Lavica koja se borila za svoje sinove: Ovo je majka Miloša Bikovića kojoj je glumac podario unuče

Autor: | 11/01/2024

0

Majka Miloša Bikovića je prava dama

Miloš Biković postao je otac 9. januara. Njegova verenica Ivana Malić na svet je donela dečaka Vasilija, i beba i hrabra mama osećaju se dobro.

Boško Karanović

 

Glumac je proslavio rođenje naslednika sa svojim prijateljima, a niko nije srećniji zbog prinove od njegove majke Marije, koja je dočekala da postane baka.

Pročitajte: Nas troje - Prvo oglašavanje Miloša Bikovića nakon što je postao tata, fotka će vas raznežiti

Bez sumnje, Marija je najvažnija osoba u njegovom životu. Nedavno je glumac za ruski HELLO! otkrio kako su se snalazili u teškim vremenima, kada su imali samo jedno drugo.

Kad sam bio dečak, često smo se selili, šest ili sedam puta. Živeli smo u različitim delovima grada, uglavnom na periferiji jer je tamo iznajmljivanje stanova jeftinije. Ponekad je uspevala da nađe nešto bliže poslu, radila je u školi, ali kada bi se cena rentiranja povećala, morali smo da tražimo nešto povoljnije. Kada sam imao 15 godina, uselili smo se u stan koji smo dobili od države.

Ata Images

 

Glumac je u drugom intervjuu istakao da je junak njegovog detinjstva njegova mama.

- Najviše vremena sam proveo sa mamom, iako sam se dosta rano osamostalio, to mi je neka karakterna osobina bila i kada sam bio dete, tako kažu, ja se toga ne sećam. Već sa tri godine sam imao svoju neku energiju, svoj put i svoju logiku. Otac je često bio na putu i radio je u inostranstvu, tako da tata je bio ta figura koja je stalno nedostajala. Naravno, mnogo veća je radost bila kada je tata tu - rekao je Biković jednom prilikom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images