Hajdemo u planine: Pogledajte u kakvoj idili Ana i Bastijan uživaju ovih dana

Hajdemo u planine: Pogledajte u kakvoj idili Ana i Bastijan uživaju ovih dana

Autor: | 04/01/2024

0

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger uživaju u zimskoj idili

Jedan Božić su proslavili, uskoro će i drugi, a do tada – malo zimskih avantura. Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger pobegli su na odmor, najverovatnije u njihov mali porodični raj kod grada Vestendorfa u austrijskim Alpima, blizu granice sa Nemačkom.

Alexander Hassenstein / Getty Images

 

„Nova godina počela je sa malo skijanja“, napisala je lepa Beograđanka pored fotografije objavljene na Instagramu, na kojoj je vidimo sa Bastijem, u punoj opremi. Selfi je nastao dok su se vozili žičarom.

Pročitajte: Kad se male ruke slože... Ana Ivanović pravi kolače za praznike sa najslađim pomoćnicima

Odeveni u tople skafandere, sakriveni iza skijaških naočara, nisu naveli lokaciju, ali to su umesto njih učinili snegom prekriveni planinski vrhovi.

Instagram

 

Vestendorf je smešten u idiličnom Tirolu, tu je i popularno skijalište Kicbil, pa eto prilike da proslavljena teniserka pokaže kako se snalazi u ovom sportu. Više puta je isticala da želi da usavrši tehniku.

Pročitajte: Zavirite u prelepu planinsku kuću Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera

Bastijan je kao dečak trenirao skijanje paralelno sa fudbalom, i to sa legendarnim Feliksom Nojrojterom. Pa, ako ne može svoju suprugu da pobedi u tenisu, a zaista se trudi već godinama, u ovom slučaju je definitivno u prednosti. U svakom slučaju, uživaju u zimskoj idili.

Instagram

 

Pošto je na redu pravoslavni Božić, u redu je da se zapitamo da li će popularni par veliki praznik proslaviti na alpskom snegu ili će Ana dovesti porodicu u Beograd, kao što često ume da uradi u tajnosti...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Instagram

Slične Vesti

Pročitajte još