Prva fotografija posle rođenja: Ana Ivanović pokazala trećeg sina, kakva slatkoća

Prva fotografija posle rođenja: Ana Ivanović pokazala trećeg sina, kakva slatkoća

Autor: | 24/12/2023

0

Treći sin Ane Ivanović sa braćom uživa u praznicima

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović porodila se pre nešto više od sedam mesec i na svet donela trećeg dečakaNjegovo ime ostalo je nepoznato, dok su se na internetu pojavile samo dve slike tek rođenog mališana.

Par, koji veći deo godine provodi daleko od medija, na svom imanju u austrijskom mestu Vestendorf u podnožju Alpa, s velikom radošću i uzbuđenjem dočekao je novog člana porodice.

Instagram

 

Bebi su se najviše obradovali njihovi sinovi Leon i Luka koji, verujemo, pažljivo i sa puno ljubavi brinu o najslađem članu.

U kući Bastijana Švajnštajgera i njegove supruge Ane slave se dva Božića, pa smo tako imali prilike da zavirimo u kutak gde ovih dana caruju ljubav i praznični duh.

Pročitajte: Kad se male ruke slože... Ana Ivanović pravi kolače za praznike sa najslađim pomoćnicima

Naime, Bastijan je objavio fotografiju na kojoj porodica priprema božićne kolačiće u obliku jelke, a ono što je posebo obradovalo mnoge je slika preslatkih rukica tri brata koja su sa tatom i mamom mesili kolače.

 

 

Podsetimoo, Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger su u skladnom braku od 2016. godine i imaju sinove Luku i Leona. Luka se rodio 2018, a Leon godinu dana kasnije.

Pročitajte: Ana Ivanović upravo je obukla najsavršeniju zimsku jaknu - Našli smo je za 4.000 dinara u Beogradu

Ivanovićeva je tenisku karijeru završila krajem 2016. godine, dok je Švajnštajger u oktobru 2019. odlučio da okonča igračku karijeru.

profimedia

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazon.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još