Nikola Rokvić drastično smršao: Recept Novaka Đokovića provereno radi

Nikola Rokvić drastično smršao: Recept Novaka Đokovića provereno radi

07/07/2020

0

Nikola Rokvić smršao je sedam kilograma i drastično promenio životnu rutinu posle karantina. Pevač je istakao da je tronedeljnim postom uz autofagiju, koju je svojevremeno promovisao Novak Đoković, uspeo da dođe do željenih rezultata.

‒ Konačno u telesnoj formi! Tri nedelje posta i autofagije, sedam kilograma manje... Četiri puta nedeljno kik-boks, deset rundi bez problema. Trčanje tri puta nedeljno. Šetnja sa decom svako veče ‒ napisao je Nikola na svom „Instagramu“ i svima stavio do znanja da je fizička aktivnost neophodna ako želite rezultate.

Pročitajte: Nikola Rokvić se požalio - Stalno ti pišem da si lepa, a na trećem sam ti mestu

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Rokvic (@nikolarokvic) дана 5. Јул 2020. у 12:48 PDT


‒ Autofagija i zdrav način ishrane, pogotovo posna hrana koja nema životinjsko poreklo, dali su mi neverovatnu energiju koju nisam imao kada sam se „normalno“ hranio... Sa lakoćom bez hrane izdržim dvadeset sati, a energije za trening više nego ikada ‒ rekao je Nikola, koji je zahvaljujući ovom načinu ishrane uspeo da sebe dovede u formu.

Pročitajte: Nikola Rokvić - Prva fotografija sa krštenja sina Simeona

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Rokvic (@nikolarokvic) дана 29. Јун 2020. у 1:12 PDT

Reč je o režimu kome Novak Đoković već dugo pribegava i koji mu pomaže da uvek bude u formi.

‒ Dotakao bih se teme autofagije. Koliko je ta vrsta posta, odnosno 16 / 8: 16 sati se ne jede, a 8 sati se konzumira hrana, bitna osetio sam u poslednjih godinu i po dana koliko je praktikujem, znatno poboljšanja sistem za varenje, bolje spavam, imam veću energiju tokom dana i manje tih padova ‒ istakao je Novak sve benefite pomenutog načina ishrane.

Naime, sada kada je inspirisan Novakom, Nikola je sebe doveo do savršenstva, on i Bojana izgledaće kao pravi manekenski par sa naslovnice.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nikola Rokvic (@nikolarokvic) дана 27. Јан 2020. у 11:50 PST

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/Teodora Vuković ATAImages, Instagram

Najnovije vesti