Praznici nam stižu: Viki Miljković pokazala luksuzni stan, zgodnog sina i raskošnu dekoraciju

Praznici nam stižu: Viki Miljković pokazala luksuzni stan, zgodnog sina i raskošnu dekoraciju

Autor: | 29/11/2023

0

Dom Viki Miljković blista pred praznike

Beograd na vodi jedan je od najpopularnijih kvartova u prestonici. Iako još mlad deo grada, za kratko vreme je privukao mnogo pažnje, pa su vlasnici luksuznih nekretnina s pogledom na reku postale i brojne poznate ličnosti.

Među njima je i Viki Miljković. Popularna pevačica želi spremno da dočeka predstojeće praznike, pa je već počela sa dekorisanjem stana. Prostranu dnevnu sobu krasi jelka visoka skoro do plafona, koja je bacila u drugi plane veliki televizijski ekran na zidu.

 

Dok su iz kuhinje dopirali mirisi kolača koji su se lagano pekli u rerni, folk zvezda je zapevala u društvu Deda Mraza. No, u ukrašavanju doma imala je i posebnog asistenta.

Pročitajte: Čestitamo! Suprug Viki Miljković postao deda, ćerka iz prvog braka na krsnu slavu rodila devojčicu

Raskošne ukrase ređala je zajedno sa sinom Andrejom Taškovićem (16), kojeg ne voli da eksponira u javnosti i medijima, ali ovo je ipak bila posebna prilika, pa su je iskoristili da se slikaju pored okićene jelke.

Instagram

 

Tinejdžer, kojeg je dobila u braku sa muzičarom Draganom Taškovićem Tašketom, prošle godine doživeo je neprijatnost kada su ga u povratku s treninga napali migranti.

Andrej, inače, ne pokazuje afinitete prema profesiji kojom se bave njegovi roditelji. Više ga interesuje tenis, koji vrlo ozbiljno trenira.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti