Daleko od očiju, daleko od srca: Duško Tošić spakovao kofere i napustio Srbiju

Daleko od očiju, daleko od srca: Duško Tošić spakovao kofere i napustio Srbiju

Autor: | 28/11/2023

0

Razvod Jelene Karleuše i Duška Tošića i dalje pod znakom pitanja

Jelena Karleuša i Duško Tošić i dalje prolaze turbulentan period čiji se epilog i ne naslućuje. Zakonski su i dalje u braku, a par više ne komentariše svoj odnos u javnosti, već privatno rešavaju probleme.

Instagram

 

Makar se trude da tako bude. U javnost je skoro izašla informacija da se fudbaler zabavlja sa pevačicom Inom Gardijan, što je nateralo Karleušu da reaguje na svom Tviter nalogu.

Pročitajte: Istina je tu, Jelena Karleuša konačno stavila tačku na raspravu o Dušku - Naravno da moj suprug...

Na promociji svojih albuma Karleuša se osvrnula na odnos sa Duškom i, sudeći po načinu kako je govorila o njemu, još postoji mnogo poštovanja i uzajamne ljubavi između njih.

Fotografije sa proslave rođendana njihovih ćerki Atine i Nike pokazuju da ulažu veliki trud da izglade odnos.

Instagram

 

Duško se duže nije oglašavao povodom braka, verujući da je to najbolje za njegovu porodicu. Nismo imali prilike ni da ga vidimo u javnosti doskoro, kada je uslikan pored atraktivne brinete.

Pročitajte: Karleuša objavila novi album nedelju dana posle Alphe! Pretužnu pesmu posvetila Tošiću? Tekst je pisala sama i svaka reč boli

Fudbaler se sada oglasio na svom Instagram-nalogu slikom kojom je poručio da je napustio Srbiju. Trenutno se nalazi u Švajcarskoj, daleko od problema i glasina koje ga prate u Beogradu.

Instagram

 

Da li je u prelepom Bernu poslom ili je otišao da napuni baterije, ne znamo, ali promena okruženja sigurno mu mnogo prija.

Duško voli da na putovanja vodi i ćerke, ali trenutno nije sigurno da li su ga pratile i ovog puta.

Instagram

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Boško Karanović

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti