Duška Tošića dugo nismo videli na javnom događaju: Sinoć se pojavio bez Jelene, uslikan pored prave lepotice

Duška Tošića dugo nismo videli na javnom događaju: Sinoć se pojavio bez Jelene, uslikan pored prave lepotice

Autor: | 14/11/2023

0

Revija modnog dizajnera Bate Spasojevića okupila je brojne poznate ličnosti koje su došle da isprate pravi modni spektakl, a najveću pažnju privukao je Duško Tošić.

Dizajner je predstavio svoju najnoviju kolekciju u kojoj dominira crna boja, sofisticiran stil, a bilo je i modela inspirisanih Merilin Monro.

Ata Images

 

U prvim redovima mogli smo da vidimo Suzanu Mančić, Zoricu Brunclik sa suprugom Miroljubom Aranđelovićem, Ivanu Nikolić, Ivanu Korab, ali i Duška Tošića koji je stigao bez Jelene Karleuše.

Pročitajte: Sofija Šašić posle dve godine progovorila o odnosu sa Duškom Tošićem - Najviše su me pogodile Jelenine reči

Izgledom je oduševio prisutne, kada se pojavio eleganto obučen u sivom sakou i plavoj košulji s kravatom.

Bio je vidno raspoložen, a pred početak programa pridružio mu se prijatelj, pa su zajedno gledali reviju i ćaskali. Tik pored njega našle su se bivše učesnice „Survajvera”, ali i prelepa Ivana Korab koja je zasijala u crno-beloj haljini.

Ata Images

 

Podsetimo, Jelenu i Duška smo imali prilike poslednji put da vidimo u javnosti kada su proslavljali rođendan svojim ćerkama, a žurka je priređena na terasi jednog hotela, uz mnoštvo drugara devojčica, kao i Jelenine i Duškove prijatelje.

Posebno zanimljiva bila je njihova porodična fotografija, a dugo nismo mogli da ih vidimo sve na istom mestu, a nju možete da pogledate OVDE.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Ata Images

Najnovije vesti