Viktorija Bekam u šoku - potpuno nespremna za novu ulogu

Viktorija Bekam u šoku - potpuno nespremna za novu ulogu

Autor: | 12/08/2020

0

Nedavno su u porodični dom Bekamovih stigle radosne vesti. Najstariji sin Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklin zaprosio je svoju devojku Nikol Pelc. U prvi mah, porodica je na "Instagramu" objavila dirljive čestitke mladom paru, a onda su iznenađenja počela da se nižu.

‒ Najuzbudljivije vesti! Ne možemo biti srećniji! Bruklin i Nikol će se venčati! Želimo vam mnogo, mnogo ljubavi i da večno budete srećni. Volimo vas oboje veoma mnogo ‒ napisala je presrećna kreatorka na „Instagramu“.

Pročitajte: Viktorija postaje svekrva - Bruklin Bekam se ženi!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Jul 11, 2020 at 6:48am PDT


Ipak, u porodičnom domu Bekamovih, nije sve onako kako je na društvenim mrežama izgledalo. Kada je Bruklin zaprosio Nikolu, a ona oduševljeno pristala, Dejvid i Viktorija shvatili su da je situacija veoma ozbiljna. Kreatorka je odjednom promenila raspoloženje i stala na suprugovu stranu. Njih dvoje i te kako su ozbiljni u nameri da pokušaju da ubede Bruklina da prekine veridbu. Zbog toga su odlučili da ga izbace iz testamenta ukoliko to ne učini, prenosi „Woman’s Day“.

‒ Ili mi ili svadbena zvona ‒ ultimatum je koji je porodica stavila pred mladog Bruklina, prenosi ovaj tabloid. Viktorija i Dejvid nemaju ništa protiv Nikole, čak im je simpatična, ali smatraju da Bruklin još ne zna šta će sa svojim životom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on May 30, 2020 at 3:43am PDT


A sada je usledio još veći šok. Naime, šuška se da bi snaja Bekamovih mogla biti u drugom stanju. A sve je počelo novom objavom Bruklina Bekama na "Instagramu". On je objavio fotografiju svoje verenice, na kojoj Nikol pozira u širokoj spavaćici, a sudeći po njenom stomaku, mnogi su pomislili da je trudna.

Pročitajte: Uzbuđenje je splaslo, maske pale - Viktorija Bekam besna, postavila Bruklinu ultimatum

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on Aug 9, 2020 at 5:57am PDT


- Mislim da je trudna i da će Viktorija i Dejvid dobiti unuče - samo je jedan u nizu komentara ispod pomenute fotografije.

Ako su sumnje osnovane i ako mladi par očekuje prinovu, kako li će na to odreagovati buduća baka Viktorija, koja veoma teško podnosi promene u porodičnoj rutini.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs

Slične Vesti

Najnovije vesti