Irina Šajk u teškom psihičkom stanju: Život bez njega je potpuno drugačiji

Irina Šajk u teškom psihičkom stanju: Život bez njega je potpuno drugačiji

Autor: | 16/08/2020

0

Holivudski zavodnik Bredli Kuper okrenuo je novi list, kada je emotivni život u pitanju. Sa druge strane Irina Šajk slomljena je od kada je čula za njegovu novu ljubav. Lepa manekenka nalazi se u teškom psihičkom stanju, a razlog svemu tome je nova devojka Bredlija Kupera.

Iako je u jednom intervjuu o raskidu dugogodišnje veze, iz koje par ima i preslatku ćerkicu, govorila potpuno pribrano, Irina još nije prebolela holivudskog glumca.

– Život bez njega je potpuno drugačiji. Ceo svet mi se okrenuo. Mislim da u svakoj dobroj vezi svako od nas daje svoje najbolje, ali i najgore – to je jednostavno u prirodi ljudskog bića. Dvoje sjajnih ljudi ponaosob, ne moraju skupa da budu sjajan par - rekla je Irina nedavno. I taman kada je izgledalo da je krenula dalje, usledio je šok.

Pročitajte: Lejdi Gaga i Irina Šajk u šoku - Sa kojom glumicom je Bredli u vezi

Kada je Irina videla paparaco fotografije Bredlija Kupera, sa novom devojkom Dženifer Gardner, potpuno se slomila.

– Irina ne može da se pomiri sa činjenicom da je Bredli ponovo zaljubljen. Otkako ga je videla na plaži s njihovom ćerkom, u društvu Dženifer, počela je da plače, čak je morala da popije tabletu da se umiri – govori izvor blizak jednoj od najepših žena na svetu za američke medije.

Izvor dodajte da ju je posebno porazilo kada je od ćerkice čula da je Dženifer predivna.

– Nakon što je to čula, nije mogla da se smiri pa je ponovo posegla za tabletama.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

@kimlerkimlerleee је поделио/ла објаву дана 12. Авг 2020. у 6:20 PDT


Dok su jedni čekali potvrdu o emotivnoj vezi Bredlija Kupera i Lejdi Gage, drugi su se potajno nadali pomirenju sa Irinom. Upravo zbog toga, pravo iznenađenje nastupilo je kada je vest da je bivša supruga Bena Afleka nova Bredlijeva devojka, odjeknula kao bomba, a od snažne eksplozije, slomljena je Irina Šajk.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs guliver/getty, Instagram

Slične Vesti

Najnovije vesti