Irina Šajk i Bredli Kuper ponovo zajedno, da li je ovo dokaz?

Irina Šajk i Bredli Kuper ponovo zajedno, da li je ovo dokaz?

Autor: | 29/05/2020

0

Irina Šajk i Bredli Kuper raskinuli su četvorogodišnju vezu u kojoj su dobili trogodišnju ćerku Leu, ali ni jedno od njih dvoje do sada nije našlo novog partnera

Irina Šajk i Bredli Kuper su važili za jedan od najseksepilnijih parova na svetu, a onda je iznenada svemu došao kraj. Nakon četiri godine ljubavi, iz koje su dobili preslatku ćerku Leu, Irina i Bredli su se razišli.

Čitav svet je optuživao Lejdi Gagu da je zavela glumca, te da Irina više nije mogla da podnese njegovo neverstvo. Kako se ni jedno od njih nije oglašavalo u medijima, ne želeći da otkrivaju koji je pravi razlog kraha ljubavi, sve je ostalo samo na nivou spekulacija.

Pročitajte: Irina Šajk i Bredli Kuper nikada nisu otkrili razlog raskida veze

Pročitajte: Bredli Kuper ima novu ljubav, zaboravio Irinu i Lejdi Gagu?

Oboje su nastavili da održavaju korektne odnose i da se viđaju zbog ćerke. U međuvremenu Lejdi Gaga se zaljubila i čitavom svetu pokazala koliko je srećna.

Irina Šajk i Bredli Kuper su nastavili sa ignorisanjem tabloida, tračeva i priča, te se prašina lagano slegla. Ipak, sporadično bi se u medijima pojavila neka od fotografija gde bivši ljubavnici šetaju Leu, uživaju u svom detetu, ali ništa više od toga.

Pročitajte: Irina Šajk izazovnija no ikada, da li je ovo njen novi dečko?

Ipak, fanovi nisu odustali od ideje da Irina i Kuper treba da budu ponovo zajedno. Izgleda da su taj dan i dočekali ako je suditi po najnovijoj priči koja se pojavila u stranim medijima.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Irina Shayk (@irinashayyyk) дана 29. Мај 2020. у 10:08 PDT

Pojavile su se fotografije na kojima je Irina snimljena u Njujorku kako u ogromnoj kariranoj košulji izlazi iz stana bivšeg partnera. Irina je, prema pisanju stranih medija, u Bredlijevom stanu provela skoro četiri sata, mnogo više nego što to čini većina drugih bivših parova.

Da li je ovo znak da je među njima romansa ponovo buknula ili su pak Irina i Bredli i dalje samo dvoje brižnih roditelja i dobrih prijatelja?

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti