Niko to ne ume kao Bastijan: Iznenadio svoju Anu za rođendan, suva romantika

Niko to ne ume kao Bastijan: Iznenadio svoju Anu za rođendan, suva romantika

Autor: | 06/11/2023

0

Ana Ivanović trenutno je na odmoru i vreme sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i njihovim sinovima provodi u Beogradu. Svoj 36. rođendan dočekala je danas u našoj prestonici, okružena prijateljima i porodicom.

Instagram

 

Da uživaju u Beogradu pokazali su u skorašnjem izlasku, kada su se apsolutno opustili - Basti je igrao celo veče, dok je Ana učestvovala u grčkom običaju - lomljenju tanjira.

Međutim, današnji dan je rezervisan samo za Anu - naša teniserka napunila je 36 godina, i njen suprug joj je priredio lepo iznenađenje.

Pročitajte: Neizvesno u Nemačkoj - Cela Srbija je sada uz Anu Ivanović

 

Fudbaler se pojavio sa prelepim buketom crvenih ruža, a pretpostavljamo i da je isplanirao kako će proslaviti Anin divan dan do poslednjeg detalja.

Bastijan već tradicionalno daruje ruže svojoj prelepoj supruzi za rođendan, kao što smo u više navrata imali prilike da vidimo na njihovim društvenim mrežama.

Instagram

 

Podsetimo, jedna od naših najboljih teniserki porodila se u maju ove godine.

U početku je vešto krila trudnoću, a o polu bebe nagađalo se čak i nakon informacija da će par dočekati još jednog dečaka.

Pročitajte: Slađu rođendansku čestitku skoro niste čuli! Bastijan se javno obratio Ani - Ženo moja... 

 

Prilikom susreta sa nemačkim medijima svojevremeno je lepa Beograđanka otkrila da bi devojčica sigurno donela veliku promenu u njen život jer je navikla na energiju koju imaju dečaci.

Ipak, u dom Ivanović-Švajštajger stigao je još jedan dečak, i javnost još uvek čeka da sazna kako se najmlađi član porodice zove.

Brax

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Brax

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti