Romantični Švajni: Rođendan Ane Ivanović obeležio Bastijanov prelep gest, fanovi aplaudiraju (foto)

Romantični Švajni: Rođendan Ane Ivanović obeležio Bastijanov prelep gest, fanovi aplaudiraju (foto)

Autor: | 06/11/2021

2

Danas je rođendan Ane Ivanović


"Lišće je počelo da pada... Dolazi vreme za uživanje u čitanju". Tako bi, otprilike, glasila poruka koju je Ana Ivanović ostavila juče na Instagramu pored fotografije sa knjigom, odevena u toplu garderobu, u miru i komforu svog doma. Više jesenja nego rođendanska atmosfera, svega nekoliko sati pre nego što će napuniti 34 godine.

Pročitajte: Pre naše Ane voleo je manekenku Saru - Ovo je bivša devojka Bastijana Švajnštajgera sa kojom je proveo sedam godina (foto)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Rođendan Ane Ivanović najradosniji dan

Mnogi i dalje smatraju da je lepa teniserka prerano otišla u penziju, ali sve ima svoje razloge. Želela je porodicu, i vrlo brzo i na tom polju postala uspešna kao nekad na sportskom. Tokom karijere osvojila je 15 trofeja, a kasnije još dva, najvrednija. Zovu se Luka i Leon. Upravo će sa njima danas obeležiti i ovaj divan dan. Skromno, u krugu porodice, ali upravo je skromnost oduvek bila njena vrlina. Sigurni smo da joj nešto lepo sprema i suprug, Bastijan Švajnštajger, njen "partner in crime", kako ga je opisala pre neki dan uz zajedničku fotografiju.

"Srećan rođendan mojoj divnoj ženi. Vreme je da slavimo još jednu godinu prepunu divnih iskustava i prelepih momenata sa tobom", napisao je romantični Bastijan pored najnovije fotografije sa divnom Anom i oduševio pratioce. Ono što je svima zapalo za oko jeste buket belih ruža, savršenih baš kao što je i njegova supurga Ana. 

Pročitajte: Rođendan Ane Ivanović, Švajni supruzi uputio čestitku na srpskom (video)

Iako je reket okačila o klin, sportski duh u njoj ne miruje, pa često pratiocima na društvenim mrežama otkriva kako održava formu. Podeli i poneki lep savet ili citat, koji otkrivaju njenu životnu filozofiju. Možda nije profesionalni lajfkouč, ali nema sumnje da je inspiracija mnogima. Osmeh je Anin zaštitni znak, koji govori sasvim dovoljno - da je srećna i ostvarena mlada žena. Uskoro će, nadamo se, dobiti još jedno priznanje koje je apsolutno zaslužila, a ro je ulazak u tenisku Kuću slavnih.

"Uvek gledajte lepšu stranu života", citirala je nedavno "montipajtonovce", dodavši: "i ne zaboravite da se smejete".

Srećan rođendan, Ana! 

Brax

 

 

 

Komentari (2)

Loading
Mira 06:33 07.11.2021
Odgovori

Jedna divna mlada žena kojoj novac nije udario u glavu. Ne bahati se već uživa sa svojim suprugom i decom. Novac koji su zaradili su pošteno zaradili svojim radom i napornim treninzima zato sada neka uživaju u svom domu srećno sa sinovima.

Snežana Ilić hellomagazin

Slične Vesti