Pojavile se privatne poruke Gorana Ivaniševića bivšoj supruzi: Vređao i njihovo dete?

Pojavile se privatne poruke Gorana Ivaniševića bivšoj supruzi: Vređao i njihovo dete?

Autor: | 25/10/2023

0

Goran Ivanišević u porukama vređao bivšu

Iako su se razveli pre 13 godina, Goran Ivanišević i Tatjana Dragović ponovo su u centru pažnje. Suđenje očigledno nije privedeno kraju, pa se proslavljeni teniser tim povodom oglasio na Instagramu.

Goran, naime, tuži bivšu suprugu i ćerku Amber Mariju, tražeći polovinu luksuznog stana u Zagrebu. Nekadašnji pobednik Vimbldona i bivša manekenka bili su zajedno 17 godina, a dobar deo zajedničkog života proveli su upravo u ovoj oazi u centru hrvatske prestonice.

Profimedia

 

- Ovako... Onog trenutka kada sam se usudio da potražim novac koji sam zaradio pre i tokom braka, koji je T. D. prisvojila mimo svih zakona i ugovora, postao sam porodični nasilnik i miljenik sudova. Sada samo još čekam tužbu koja bi trebalo utvrditi da je dotična T. D. osvojila Vimbldon i dve olimpijske medalje, a možda i još neki grend slem, ali to još sud treba da utvrdi.

- Za sve upite i ostalo molim da se javite mojim advokatima, gospodinu Mandiću i gospodinu Staniću, koji se bave ovim slučajem već dugo vremena. Uz dužno poštovanje, Goran - stoji u njegovom postu.

Instagram

 

Posle ovog javnog obraćanja trenera Novaka Đokovića, svetlost dana ugledale su privatne Ivaniševićeve poruke.

Nedeljnik "Nacional" objavio je nove poruke koje su navodno razmenili bivši supružnici 2021. godine, a u kojima je nekadašnji teniser vređao bivšu suprugu i da ga je ona prijavila zbog nasilja u porodici.

- Najbolje što sam uradio za ovih 15 godina je što sam te prevario, ali sam, nažalost, pogrešio što sam ponovo bio sa tobom - piše u jednom delu poruke.

Pročitajte: Goran Ivanišević tužio rođenu ćerku - Ovo je prelepa Amber, znamo i čime se bavi

Kako navodi "Nacional", Ivanišević je u svojim porukama vređao i bivšu suprugu i njihovo dete.

Podsetimo, Ivanišević se početkom nedelje javno oglasio na društvenim mrežama - pomenuo je suđenja koja imaju, kao i da će pokušati da dođe do "svog novca koji je trenutno kod bivše supruge".

Profimedia

 

Ovu temu istraživao je i magazin "Nacional", koji je otkrio da je Ivanišević u više navrata tužio suprugu i da je sud blokirao svu njenu imovinu. Navodno je pokrenuo postupak protiv ćerke A. I. i traži polovinu stana koji joj je Tatjana dala.

"Nacional" je potom objavio sadržaj sporazuma kojim su bivši supružnici regulisali međusobne odnose i imovinsko-pravna pitanja proizašla iz sklapanja braka 2012. godine. Ovaj ugovor Tatjana i Goran potpisali su 8. marta 2012. godine i overili kod javnog beležnika u Rijeci.

Ivanišević se obavezao da će svoju godišnju zaradu, koja ostaje posle plaćanja poreza, podeli sa Tatjanom u odnosu 50-50.

Pročitajte: Postao sam porodični nasilnik - Goran Ivanišević tužio bivšu ženu i ćerku

Iz ugovora je vidljivo i da je na svoju suprugu preneo deonice Karlovačke banke nominalne vrednosti 4,5 miliona kuna u celosti, bez naknade, a ugovorom je bilo određeno i kako će se deliti zarada u slučaju da Tatjana odlučio da proda akcije.

Ugovorom se utvrđuje i da je Tatjana Dragović upisana kao vlasnica nekretnine i da poseduje stan od 210 kvadrata u Dalmatinskoj ulici u Zagrebu, koji je, prema podacima iz ovog ugovora, kupila 2004. godine od Pere Lozice. Poseduje i stan od 434 kvadrata na Radničkoj cesti u Zagrebu i ima četiri garažna mesta na istoj adresi. Prema ugovoru koji je objavio "Nacional", Tatjana se takođe obavezala da će polovinu dobiti od prodaje navedenih nekretnina u roku od osam dana, a po izmirenju hipoteke, dati Goranu Ivaniševiću.

Ivanišević je 13. januara 2023. tužio Tatjanu za isplatu duga. Optužio ju je da je sa zajedničkog računa u Monte Karlu skoro šest godina, tačnije od septembra 2015. do aprila 2021. godine, pozajmila 2,9 miliona evra u različitim valutama.

Instagram

 

- Krediti su se davali sa zajedničkog računa u Monte Karlu i sa njegovog računa u "Zagrebačkoj banci". Tatjana Dragović se obavezala da će, prema svojim mogućnostima, vratiti ceo iznos do kraja 2021. godine. Međutim, Tatjana Dragović je do 8. marta 2021. vratila 454.538 evra - navodi se u teniserovoj tužbi protiv bivše supruge, piše "Nacional".

- Do 1. januara 2022. godine dospeli dug Tatjane Dragović iznosi 2,47 miliona evra - nastavlja se.

"Nacional" piše da je Ivanišević kao dokaz priložio tabelu, potvrdu o transakcijama na računima otvorenim u banci u Monte Karlu i "Zagrebačkoj banci", te ispis poruka. Zbog toga što mu bivša supruga nije vratila pozajmljeni novac Goran traži da mu se vrati uz kamatu, navodi se u tužbi.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Profimedia

Pročitajte još

Najnovije vesti