Ko je u stvari suprug Tanje Savić?

Ko je u stvari suprug Tanje Savić?

Autor: | 25/08/2020

0

Pevačica Tanja Savić, njen brak i sinovi Makism i Đorđe, glavna su tema domaćih medija u proteklih pet meseci. Sve je počelo kada je muž Tanje Savić, bez dogovora i upozorenja odveo dečake u Australiju. Kako je Tanjin brak već nekoliko godina na "klimavim nogama", javnost je sve više počelo da interesuje ko je zapravo Dušan Jovanović?

Iako o njegovoj karijeri, domaći mediji nemaju nikakvih informacija, postoje navodi Tanje Savić, koja je mnogo puta pominjala kako se njen suprug ne bavi svojim poslom, već se tokom čitavog braka, revnosno posvetio njenoj karijeri.

Pročitajte: Tanja Savić za “Hello!” - Moji prijatelji pomogli su mu da odvede decu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Nov 29, 2018 at 6:34am PST


Pevačica je nedavno za naš magazin dala intervju, u kome je navela i kako je izgledalo njegovo interesovanje za njenu karijeru:

- Posle nastupa sam kući donela novac, on ga je uzeo i sebi kupio novi laptop, deci skupe poklone, i eto ‒ tata je bio darežljiv. U isto vreme, mama koja zarađuje koristi telefon kome je pukao ekran. Sav novac bio je kod njega. Govorio je da ne umem sa parama, da lako trošim... U našoj kući samo sam ja radila, Dušan nema ni dana radnog staža.

Kako prenose domaći mediji muž Tanje Savić imao je i problema i sa ljubomornim napadima, što je često dovodilo do burnih svađa.

- Već odavno je poznato da je Dušan ljubomoran i o tome se nekoliko puta pisalo u medijima. Kada su stigli na koncert, bili su veoma nasmejani i ništa nije upućivalo na to da će se bilo šta promeniti. Po dolasku u Arenu, smestili su se u jednu od loža, a onda se desio skandal. Tanja je sedela u jednom delu i razgovarala sa izvesnim muškarcem. Kada se okrenuo i ugledao Tanju kako se smeje sa anonimnim dečkom, Dušan je dobio napad ljubomore i poleteo ka njima. Odmah je počeo da se svađa sa njim, ali i da viče, neprijatnu situaciju su videli i ljudi sa strane, ali se on nije na to obazirao - izjavio je izvor koji se tada našao na licu mesta.

Pročitajte: Drama Tanje Savić se nastavlja - Muža prijavila policiji

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on Feb 28, 2019 at 5:11am PST


Sama Tanja u intervjuu za naš magazin navela je da je Dušan dugo imao problema i sa alkoholom.

‒ Svi su mi skretali pažnju još na početku naše veze, jer je i tada pio. Umeo je da kod mene dođe pijan, a ja sam naivno verovala da je tužan, pa utehu traži u alkoholu. - rekla je pevačica i dodala da njen suprug ima velike manipulatorske sposobnosti.

- Kako je vreme prolazilo, na neki način uspeo je da uđe pod kožu ljudima iz mog okruženja. Mnogi moji prijatelji su mi okrenuli leđa, a neki su mu čak pomogli pri ovom odlasku u Australiju. Možete da zamislite koliku moć ima.

Čovek koga je volela i bila spremna da mu sve oprosti, odvojio je majku od dece i zadao je najteži udarac. Slomljena i iscrpljena petomesečnom borbom za sinove, Tanja je rekla, da je ovaj postupak definitivni kraj njihovog braka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, Instagram, Luka Šarac