Tanja Savić se uživo uključila u jutarnji program i svojim rečima rasplakala i najtvrđa srca

Tanja Savić se uživo uključila u jutarnji program i svojim rečima rasplakala i najtvrđa srca

Autor: | 15/08/2020

0

Tanja Savić - sinovi su moje sve!

Pevačica Tanja Savić već pet meseci pokušava da vrati svoje sinove, koje je njen suprug Dušan protiv njene volje odveo za Australiju. Posle ovog postupka, Tanja je odlučna i da se razvede, a jedino što želi je da zagrli svoja dva dečaka. Tanja se danas uživo putem video poziva uključila u jutarnji program TV Prva i svojim rečima rasplakala naciju.

- Želim da kazem da sam dobro, postoji nada za pravdu. Ja imam snagu da se borim. Želim da se zahvalim svima, mislim da ce ovo brzo da se odvija. Poslednji put sam preksinoć imala kontakt sa njima, na pet minuta. Ja nisam ni opuštena kada ih zovem, uvek je neko tu, kao na prismotri. Svaki put kada pozovem osetim negativnu atmosferu - započela je pevačica svoju ispovest u jutarnjem programu.

Pročitajte: Tanja Savić na granici sloma - Tražiću razvod braka!

foto: printscreen youtube

Na pitanje kako joj se čini da deca reaguju na čitavu ovi situaciju, Tanja sa knedlom u grlu priča:

- Vidim po njima da su suzdržani, malo su i ljuti, besni. Stariji sin tog dana nije želeo da se čuje sa mnom. Oni mogu da budu pod manipulacijom svog oca, moguće je da su deca protiv mene. U jednom momentu mlađi sin mi je dao do znanja da mu je jako žao mene, ali ne moze da mi kaže. Mlađi sin je pokazivao da je jak, ali na kraju mi je rekao da ne plačem...

- Uvek sam imala nadu i davala šansu. Sa Dušanom nisam ni u kakvom odnosu. Počeo je da mi šalje poruke na engleskom. Moguće je da nešto sprema protiv mene. Ljudi misle da sam ja dala saglasnost da deca napuste Srbiju, to je netačno. On je oteo decu. Nikakvog potpisa nije bilo, on je mene lagao da deca imaju temperaturu, da ja ne bih dolazila. On je bio u Beogradu, a ja kod svojih. Da sam znala da će tako da se desi ne bih mu ni predala decu. Ja sad vidim koliko su svi bili u pravu što se Dušana tiče, a ja ništa nisam videla. Sa njim nisam ni u kakvom odnosu, kad se sažali on će mi dati decu da čujem - suznih očiju priča Tanja i dodaje:

Pročitajte: Tanja Savić sinovi daleko od nje - Slavio je rođendan, a ja nisam uspela čak ni poklon da pošaljem

foto: printscreen youtube

- Ja sam osoba koja je krila privatni život, nisam želela da se o meni priča. Nisam prijavila jer sam imala lažnu nadu, uvek je govorio da će se vratiti. On je meni odneo sav novac, svu ušteđevinju. On je planski odradio sve. Oni imaju dvojno državljanstvo, ne znam da li je lažirao moj potpis na aerodromu. Ja sam bila prevarena i nasela sam na tu priču. Nisam nikad podnosila zahtev za razvod braka. Stalno mi je govorio da nisam dobra majka, ali sam kasnije shvatila da sam ja ta koja je bila okej.

I na samom kraju svoje ispovesti, Tanja je dodala:

- On je mene prijavio kao majku koja se odrekla svoje dece. On je otišao u socijalno i prijavio se kao samohrani otac, da bi od socijalnog uzimao 3.000 dolara da ne bi radio.

Pročitajte: Tanja Savić - Ovo je prava istina o mojim zdravstvenim problemima

Kako bi se Tanjina priča što pre rešila i kako bi imala srećan kraj uključilo se i Minsitarstvo spoljih poslova koje je obećalo pomoć. Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštilo je danas da su maloletni sinovi Tanje Savić, stari 10 i osam godina, zajedno sa ocem napustili teritoriju Srbije 16. aprila ove godine i tom prilikom su na Aerodromu "Nikola Tesla" koristili australijske pasoše.

- Imajući u vidu da nisu koristili putne isprave Republike Srbije, za maloletna lica koja su strani državljani ne postoji obaveza posedovanja saglasnosti roditelja prilikom prelaska državne granice - naveo je MUP u saopštenju.

Objašnjava se da, ukoliko maloletni državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine putuje sa jednim od roditelja, obaveza posedovanja overene saglasnosti drugog roditelja ne postoji, ali saglasnost za maloletno lice može tražiti država u koju putuju.

- Takođe, Zakon o graničnoj kontroli u članu 54. propisuje da maloletni državljanin Republike Srbije do navršene 16. godine života, kada putuje sam ili u pratnji drugog lica koje mu nije roditelj ili zakonski zastupnik, mora da poseduje overenu saglasnost oba roditelja, ako zajednički vrše roditeljsko pravo, ili zakonskog zastupnika - naveo je MUP prenose agencije.

Pevačica Tanja Savić tvrdi da joj je suprug, s kojim je brak zaključila u Australiji, bez saglasnosti odveo decu u tu zemlju tokom aprila.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs ATA Images, youtube printscreen, Instagram
Tagovi: tanja savic

Pročitajte još

Najnovije vesti