Vidi se da je Duškova i Jelenina ćerka: Nika Tošić bodrila Srbiju, gestom na tribinama sve ostavila bez teksta

Vidi se da je Duškova i Jelenina ćerka: Nika Tošić bodrila Srbiju, gestom na tribinama sve ostavila bez teksta

Autor: | 16/10/2023

0

Nika Tošić na tribinama oduševila navijače

Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je u Budimpešti od Mađarske sa 1:2, u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a na tribinama su se nalazili brojni navijači iz naše zemlje koji su fudbalerima pružili pravu podršku.

Među njima, veliku pažnju privukla je Nika Tošić, ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića koja je na društvenoj mreži, gde je postala prava zvezda, objavila delić atmosfere sa početka utakmice, a mnogi su se oduševili kada su videli da ćerka slavnog para, osim što bodri Srbiju, nosi dres reprezentacije i čini se da kao i mama i tata i te kako je privržena za svoju zemlju.

Instagram

 

Za razliku od sestre Atine koja će se sasvim sigurno baviti javnim poslom - glumom ili modelingom, njena mlađa sestra Nika krenula je u potpuno drugačijem smeru.

Četrnaestogodišnja ćerka pop dive i fudbalske zvezde pre nekoliko godina počela je da trenira ženski fudbal i tim povodom jednom prilikom je otkrila da su joj uzori tata i Ronaldo, dok je mama podržava i da uživa na treninzima jer se deca sa kojima se tamo druži fino ophode prema njoj.

 

 

Jelena Karleuša je uvek isticala da je Nika od malih nogu bila posebno dete, da ju je interesovao sport, nauka, da ima sve petice i da nije preterano oduševljena kada mora da se slika za novine.

Ćerke poznatog para idu u inostranu školu u Beogradu, imaju profile na društvenim mrežama, ali ih, kako je otkrila, mama strogo kontroliše i vodi. 

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hellomagazin

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti